Her Kadının Yaptığı 5 Makyaj Hatası!

Makyaj yapmak bir kadın için en değeri işlerden biridir çünkü amacı bir bakıma güzel hissetmektir. Kimi zaman yapılan bazı hatalar bu güzel görüntüyü geride bırakıyor.

20.01.2018-17:34 - (Son Güncelleme: 20.01.2018-17:25) Her Kadının Yaptığı 5 Makyaj Hatası!

Makyaj yapmak bir kadın için en değeri işlerden biridir çünkü amacı bir bakıma güzel hissetmektir. Kimi zaman yapılan bazı hatalar bu güzel görüntüyü geride bırakıyor. Bunun en büyük sebebi aslında küçük ama makyaj için büyük olan makyaj için büyük kusur sayılabilecek yanlışlar. Belki bu yanlışları yaptığınızın farkında dahi değilsiniz.

Yanlış fondöten seçimi ve fondötenin yanlış uygulanması: Cilt makyajında fondöten seçimi çok önemlidir. Açık ten renginden hoşlanıyorum, daha beyaz görünmem gerek diye açık renkli fondötenler ya da biraz da bronz görünsem daha güzel olur diye çok koyu fondötenler tercih etmemelisiniz.

Allığı yanlış şekilde uygulamak: Allık yanlış şekilde sürerek hoş bir görüntü sağlayamazsınız. Allığın yanlış uygulanması en çok yapılan makyaj yanlışlarından biri olduğunu söylesek yanlış olmaz.

Dudak kalemi rengi: Dudak kaleminin asıl gayesi makyajda dikkat çekmesi ya da belirgin olması değildir. Üzerine uygulayacağımız rujun taşmaması için uygulanır. Bu sebeple aşırı belirgin bir şekilde kullanılmamalıdır.

Tam yapılmamış göz makyajı: Yanlış renklerde farları bir arada kullanır ya da farı yanlış şekilde sürerseniz, göz kapaklarınız kuru ve toz toz bir görüntü elde eder. Birçok kadın makyaj yaparken göz makyajını düzgün ve orantılı şekilde uygulayamaz.

Örümcek kirpikler: Podyumlardaki defilelerde upuzun kirpikler görsek de, günlük yaşantıda çok da şık değil. Bir de üst üste uygulanmış rimelle katı bir duruş elde edildiğinde, kirpiklerin görüntüsü ne kadar vahim olur siz düşünün.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal