Davetlerde Şık Görünmenin En Basit Yolu!

Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte düğünler ve davetlerde de artış söz konusu. Kadınlar için, düğün veya özel davete giderken kıyafet seçmek çoğu zaman büyük sıkıntı olur. İşte işinize yarayacak 4 altın kural...

03.03.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-14:09) Davetlerde Şık Görünmenin En Basit Yolu!

Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte düğünler ve davetlerde de artış söz konusu. Kadınlar için, düğün veya özel davete giderken kıyafet seçmek çoğu zaman büyük sıkıntı olur. Hem bedeninize uygun bir elbise seçmek hem de şık görünmek her kadının hayallerini süsler.

Peki özel bir davete giderken nasıl giyinmeli? İşte altın kurallar…

VÜCUDUNUZU TANIYIN

Kilolu ve çok zayıf olmak canınızı sıkmasın. Yaklaşan bir düğün veya davet sebebi ile panik yapmak yerine, vücut tipinizi tanıyın. Size uygun modelleri araştırın. Vücudunuzda beğenmediğiniz bölgeleri, ince gösteren renklerle kapatabilirsiniz.

FEMİNEN VE RAHAT OLUN

Feminenliği ve rahatlığı beraber kullanmak size zor gelebilir, fakat bunu en doğru şekilde kıyafetinize yansıtabilirsiniz. Gideceğiniz davetin önemini vurgulamak adına, zarif tercihler yapmalısınız. Şık, payet işlemeli veya dantelli elbiseler, rengarenk ve dikkat çekici aksesuarlar feminen bir görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır.

DAVETİN KONSEPTİNE UYUN

Kıyafet seçimini yapmadan önce, gideceğiniz davetin konseptine dikkat edin. Resmi bir davetse, ağır ve uzun bir elbise, yarı resmi bir davet için daha zarif ve ipek bir elbise, sade bir davet içinse, kısa ama tarz bir elbiseler sizi oldukça zarif gösterecektir. Yaz düğünlerine giderken de rahat, uçuş uçuş elbiseler işinizi görecektir.

ABARTI DEKOLTEDEN UZAK DURUN

Eğer fazla kilolarınızdan yakınıyorsanız, dekolte konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Yanlış dekolte, kötü ve basit bir görünüme yol açar. Doğru ve ölçülü bir dekolte ise, tüm gözleri üzerine çekerek, beğenmediğiniz yerleri geri planda tutmanızı sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal