Zayıf Görünmenin Püf Noktaları

Kilolarınızdan rahatsızlık duyuyor ve bir türlü zayıflayamıyorsanız, öğreneceğiniz bazı ip uçlarıyla olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. Peki nasıl daha ince görünebilirsiniz?

27.12.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-16:39) Zayıf Görünmenin Püf Noktaları

Bazen farklı diyetler uygular ama bir türlü zayıflayamazsınız ya da spor salonuna yazılıp birkaç gün gittikten sonra sıkılırsınız. Bu ve buna benzer nedenlerden dolayı kilo veremezsiniz. Kilolarınızdan rahatsızlık duyuyor ve bir türlü zayıflayamıyorsanız, öğreneceğiniz bazı ip uçlarıyla olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. İşte daha zayıf görünmenin yolları...

UZUN CEKET TERCİH EDİN

Özel bir davete katılacaksabnız veya akşam dışarı çıkacaksanız uzun ceket giymenizi öneririz. Çünkü giyeceğiniz uuzn ceketler, sizi daha ince ve uzun gösterecektir.

DOĞRU SÜTYEN SEÇİN

Göğüslerinizi düzgün bir şekilde desteklemediklerinde göğüsleriniz kötü bir görüntü oluşturur. Ve daha fazla dikkat çeker. Doğru boyutta bir sütyen göğüslerinizi kaldırıp toparlayacaktır.

TEK RENK KIYAFET TERCİH ETMEYİN

Tek tonlu bir görüntü oluşturmak yerine araya parlak bir renk sıkıştırarak dikkati oraya çekin.

DÜĞMELERİN KONUMU ÖNEMLİ

Zayıf görünmek için yapmanız gerekenlerden biri de seçtiğiniz kıyafetteki düğmelerin konumudur. Eğer düğmeler yukarıdaysa en küçük göbek bile dikkat çekecektir.

KOYU RENK TERCİH EDİN

Açık renk kıyafetler yerine şeklinizi bir korse gibi koruyacak koyu renk kıyafetleri tercih edin.

DOĞRU ÇANTA SEÇİMİ

El çantası tercih ettiğinizde sizi kilolu gösterecektir. Büyük çantalar daha ince görünmenizi sağlayacaktır ancak kısa boyluysanız orta boy çanta tercih etmeniz önerilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal