Yumuşatıcıya Alternatif Olan Doğal Ürün

Çamaşırları yumuşatıcı kullanarak yıkadığımızda çok daha hoş kokarlar ve daha yumuşak olurlar. Ancak yumuşatıcı kullanmak yerine daha doğal ürünler kullanabilirsiniz.

25.02.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-16:14) Yumuşatıcıya Alternatif Olan Doğal Ürün

Çamaşırları yumuşatıcı kullanarak yıkadığımızda çok daha hoş kokarlar ve daha yumuşak olurlar. Ancak yumuşatıcı kullanmak yerine daha doğal ürünler kullanabilirsiniz. İşte detaylar...

Yumuşatıcı Yerine Beyaz Sirke

Yumuşatıcı gibi temizlik ürünlerinin içerisinde kimyasal bulunduğu için kıyafetleriniz ve çarşaflarınız yumuşacık olur. Ancak toz deterjan ve yumuşatıcı yokken insanlar kıyafetlerini nasıl yıkıyorlardı? Bu sorunun yanıtı aslında çok kolay çünkü yanıt sirke.

Çamaşırlarınıza Zarar Vermez

Özellikle beyaz sirke, yumuşatıcının göstermiş olduğu olumlu etkileri yerine getiriyor üstelik kıyafetlerinize ve çarşaflarınıza zarar vermiyor. Bu sebeple sirke hem çamaşırlarınız hem de çamaşır makineniz için oldukça etkili bir ürün.

Kötü Kokuyu Yok Eder

Sirke, bakterilerin neden olduğu kötü kokuları ortadan kaldırıyor. Maddi olarak da oldukça ucuz olan sirkenin yanında lavanta yağı gibi yağları tercih ederek, çamaşırlarınızın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz.

Sirkenin Kullanımı:

-Huni yardımıyla sirkeyi, sprey şişesine dökün.

-Her bir bardak sirke için 10-15 damla uçucu yağ kullanın (mesela lavanta yağı).

-Sprey şişesini iyice çalkalayın.

-Çamaşırlarınızı yıkamadan önce üstlerine püskürtün.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal