Yulafı Yüzünüze Sürdüğünüzde Yüzünüz...

Yulaf kozmetik sektörü tarafından önceden keşfedilmiş bir besindir. Öyle ki halen vazgeçilmezdir. Peki, yüzünüze sürerseniz ne olur?

08.10.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-09:28)

Yulaf cilt için dosttur. Öyle ki yulaf yağları temizler ve cildi yumuşatır. Daha pek çok konuda destek olur. İşte, yulafın cilde yararları...

YULAFIN FAYDALARI

Hemen ılık bir su içerisinde bekletilmiş yulaf ile yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Daha sonra yulaf olmayan suyla yeniden durulamayı unutmayınız. Yulaf, sapoinler olarak tanınan doğal cilt temizleyicileri barındırır. Gözeneklerin içerisine oturmuş istenmeyen yağ ve bakteri artıklarını temizlemeye destektir. Aynı zamanda cilde doğal bir yumuşaklık verir. Yulaf ezmesi vücut losyonları, sabun ve peeling kremleri gibi pek çok bakım ve kozmetik malzemesinde kullanılmaktadır. Cilt bakımı güzellik maskelerinin vazgeçilmezlerindendir. Aynı zamanda ciltteki lekeli yerlerde daha iyi bir görünüm kazandırmada destek olur. Yulaf, cilt tonunu iyileştirmede ve cilde parlaklık vermede yararlı bir besindir. Pek çok kozmetik ürünü doğal yulaf barındırır. Yulaf anti-enflamatuar yapısına sahiptir ve cildinizle en iyi biçimde uyum sağlar. Ciltte kaşıntı ve batma gibi problemler yaşayan insanlar, evde yulaf maskesi uygulayabilirler. Yulaf, cildinizi sivilcelerden temizlemek için uygun bir besin kaynağıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal