Yükselen Kova Kadını

Yükselen Kova burcu, orijinal, yaratıcı yanı kuvvetli ve bağımsızlığına düşkün bir kişiliğin doğmasında etkilidir. Kova özgün özellikleri olan bir burçtur.İşte yükselen kova kadını özellikleri haberimizde...

06.07.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-17:25) Yükselen Kova Kadını

Yükselen Kova burcu, orijinal, yaratıcı yanı kuvvetli ve bağımsızlığına düşkün bir kişiliğin doğmasında etkilidir. Kova özgün özellikleri olan bir burçtur.İşte yükselen kova kadını özellikleri haberimizde...

YÜKSELEN KOVA ÖZELLİKLERİ

Yükselen Kova insanı, son derece zeki, akıllı ve egzantirik bir düşünce yapısına sahiptir. Orijinal, özgün, beklenmedik ve yenilikçi düşünceler ve yaklaşımlar tipik Yükselen Kova özelliğidir. Sezgilerin karar aşamasındaki etkileri ve ani fikir değişimleri çok sık görülür. Yükselen Kova, kendisi gibi olamayı reddederek, diğer insanlara benzemeye çalıştığı zaman, psikolojik olarak rahatsızlıklar yaşar. Ufukta Kova burcu yükselirken, beklenmedik davranış biçimleri görmek, ani reaksiyonlarla karşılaşmak, norm dışı fikirler duymak son derece olağandır. Yükselen Kova’nın en büyük korkusu, bağımsızlığından vageçmek ve dar bir alana “sıkışmak”tır. Dost ve arakadaş canlısı olan Yükselen Kova, grup aktivitelerinde ve ekip çalışmalarında oldukça başarılı ve katkıda bulunmayı seven bir yapıdadır.

Hümaniter yanı çok kuvvetli olmasına rağmen, duygularını ve düşüncelerini hiç bir zaman kişisel boyuta dökmek yanlısı değildir. Tüm insanlara karşı ilgi gösterebilmesine karşın, aile üyeleri gibi genellikle yakınında olan, duygusal ilişkide bulunduğu insanları ihmal edebilir.

Yeniliğe ve gelişime çok açık olan Yükselen Kova insanı, kendini düşünceleriyle özdeşleştirir. Farklı düşüncelerinin kimi zaman etrafındaki insanlar tarafından anlaşılması uzun süreler de alabilir. Kendini ifade etmesi, gerçek ihtiyaçlarını ilişkilerinde anlatabilmesi de oldukça zordur. Bağımlılığa karşı hissettiği korku da ilişkilerinde yaşadığı problemlerin temel kaynağıdır.

YÜKSELEN KOVA KADINI

Yükselen Kova burcu kadınları bağımsızlıklarına düşkün, sosyal ve son derece yenilikçidirler. Özgürlüklerine düşkün oluşları nedeniyle kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. İnatçı yapıları nedeniyle herhangi bir konuda üstelenmesini de sevmezler. Geleneklere bağlı değildirler ve hatta karşı çıkarlar. Bu nedenle huysuz bir kadına dönüşebilirler. Yükselen Kova burcu kadınları bulundukları ortamı sohbetleri ile her zaman keyifli hale getirirler. Çevrelerinde çok fazla arkadaşları vardır. Akıcı konuşmaları ile insanları etkilerler. Arkadaşlarıyla iyi iletişim kurarlar. Bulundukları ortamlarda fark edilmek, beğenilmek ve takdir edilmek isterler. Her ne kadar grup içerisinde aktif yer almayı seven kişiler olsalar da zaman zaman kendi kendilerine kalmak ve herkesten uzaklaşmak da isteyebilirler.

Yükselen Kova burcu kadınları oldukça kararlıdırlar, istedikleri şeyleri er yada geç elde ederler. Ellerine aldıkları her işi en iyi sonuçları alacak şekilde bitirirler, başarılıdırlar. Maddi konularda biraz savruk olabilirler. Sahip oldukları parayı düşünmeden harcamayı severler. Dürüst, güvenilir bir kişiliğe sahiplerdir ve yalandan nefret ederler. Eğer onlara bir sır verdiyseniz bunun yükselen Kova burcu kadınıyla sonsuza kadar gideceğine emin olabilirsiniz. Kendileri nasılsa karşılarındaki kişilerin de öyle olmasını isterler, bu nedenle kendilerine ters düşen kişilerle uzun soluklu bir arkadaşlık ilişkileri olmaz, mesafelerini korurlar. Net konuşmayı severler, dolambaçlı işler onlara göre değildir. Kendilerine göre kuralları vardır ve onun çerçevesinde yaşamayı tercih ederler.

Yükselen kova burcu kadınları romantizmden pek hoşlanmazlar fakat duygular açısından oldukça hassas bir yapıya sahiplerdir. Hisleri derindir ve fedakarlığı severler. Duygusal olsalar da bunu kendi içlerinde yaşamayı tercih ederler, karşılarındaki kişiye duygularını tam anlamıyla göstermezler. Sakin, karizmatik ve aklı başında erkeklerden hoşlanırlar. Onlarla duygusal konuşmalar yapmaktansa akılcı konuşmalar yapmak, centilmen tavırlarla kaleyi içten fethetmek isteyenler için akıllıca olacaktır. Her dediğine evet diyen erkeklerden çok fikirlerini tartışabilen, cesaretli ve dik duran erkeklerden hoşlanırlar. Yükselen Kova burcu kadınları ne zaman ne yapacağı belli olmayarak karşısındakini şaşırtan tipler olduklarından onları etkilemenin en iyi yolu, şaşırtmak ve farklı olduğunuzu onlara göstermek olacaktır. İlişkilerde monotonluğa dayanamazlar ve böyle insanlardan da çabuk sıkılırlar. Karşılarındaki insanın her zaman heyecanlı ve dinamik olmasını isterler. Partnerinden her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmeleri, onu keşfetmeleri yükselen Kova burcu kadınlarını mutlu eder ve ilgilerinin dağılmamasını sağlar. Ayrıca partnerlerinin zeki, kültürlü ve her ortama uyum sağlayan biri olmasını isterler. Yükselen Kova burcu kadınları iş hayatlarında da oldukça başarılıdırlar. Çalışma ortamlarındaki tembel kişilerden hoşlanmazlar ve onlarla çalışmayı tercih etmezler. Şanslı oluşları iş hayatlarını da yoluna koymalarında onlara yardımcı olur. Fikirleri ve yeteneklerini açığa çıkardıklarında zirveye hızlı adımlarla ulaşabilirler.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal