Yoğurtlu Mantar Tarifi

Hem doyurucu hem kolay yapılır bir lezzet arıyorsanız bu tarif tam size göre. Kolaylıkla bulunan malzemelerden yapılan bu yemekle kendinizi şımartabilirsiniz. İşte en nefis haliyle yoğurtlu mantar tarifi.

22.08.2019-18:04 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-17:57) Yoğurtlu Mantar Tarifi

Yoğurtlu mantar yapmayı daha önce denediniz mi? Malzemeleri neler? Hem besleyici hem de karınınızı doyurucak bu şahane lezzet, misafirleriniz ve sizin için vazgeçilmez lezzetlerden olacak. Canınız aniden birşeyler atıştırmak istediğinde, sofrada bir çeşit daha olsun dediğinizde yapabileceğiniz bu lezzetin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız içeriğimize bir göz atmalısınız. 

MALZEMELER: 

400 gram kültür mantarı,0.5 adet limon suyu,4 yemek kaşığı yoğurt,2 diş sarımsak,2 yemek kaşığı zeytinyağı,1 tutam tuz 1 tutam toz kırmızı biber.

HAZIRLANIŞI: 

Mantarları bir tencereye koyup üstüne, üzerini geçecek miktarda su ilave edin, yarım limonun suyunu da ekleyip 15 dakika boyunca mantarları haşlayın. O esnada sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Mantarlar yumuşadktan sonra süzdürüp servis tabağına koyun ve üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün. Son raddede toz biberli zeytinyağını tavada kızdırıp mantarların üzerine gezdirin. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal