Yeni Doğum Yapan Anneler İçin Bakım Önerileri

Özellikle yeni doğum yapan anneler, hayatlarındaki bu değişime ayak uydurmaya çalışırken en çok kendilerini ihmal ederler. Güzel ve bakımlı görünmek isteyen anneler için basit birkaç tavsiye veriyoruz.

03.01.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-13:40) Yeni Doğum Yapan Anneler İçin Bakım Önerileri

Özellikle yeni doğum yapan anneler, hayatlarındaki bu değişime ayak uydurmaya çalışırken en çok kendilerini ihmal ederler. Bu süreci atlattıktan sonra ise yetememe/yetişememe  problemi yaşarlar. Hem çocuk bakımı hem ev işleri derken kendilerine vakit ayıramayan kadınlar için basit ve kısa sürecek bakım önerileri hazırladık. İşte tavsiyeler...

- Saçlarınızda her daim iyi görünecek bir model tercih edin. Şekil vermek için uğraştırmayacak bir saç şekli kurtarıcınız olacaktır.

- Cildinizde yorgunluk nedeniyle oluşacak problemleri kapatmak için iyi bir kapatıcı edinin. Ten renginizden bir veya iki ton açık bir kapatıcıyla gözlerinize anında canlılık kazandırabilirsiniz.

- Kirpiklerinizi olduğpundan daha uzun ve dolgun gösterecek bir rimel tercih edin. Eğer bütçenize uygunsa ipek kirpik veya protez kirpik gibi bir uygulama tercih edip, uzun süre rimel uygulamaktan kurtulabilirsiniz.

- Bol bol su için, bu hem iyi hissetmenizi hem de cildiniizn parlamasını sağlar.

- Eğer bunları yapmaya vaktiniz yoksa, büyük siyah çerçeveli bir gözlük kullanarak hem yorgunluğunuzu gizleyebilir hem de şık ve havalı gözükebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal