Yengeçler Nasıl Makyaj Yapmalı? Yengeç Kadınlarına Özel Makyaj Tavsiyeleri

Naif ve anaç olan yengeçler daha farklı bir makyajı tercih ederler. Kişilikleri ile uyumlu olan makyaj önerilerine uymaları kendilerini daha rahat hissetmelerine yardımcı olur.

16.07.2019-16:30 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-16:27) Yengeçler Nasıl Makyaj Yapmalı? Yengeç Kadınlarına Özel Makyaj Tavsiyeleri

Burçlar kişilikleri belirler. Yaptığımız makyaj da bizi yansıtır. Bu durumda burçlar aslında makyaj tercihlerimiz etkiler. İşte, bir yengeç kadınına uygun makyaj tercihleri...

HAFİF TEN MAKYAJI

Enerjik ve doğal bir tavra sahip olan yengeç burçları, bu niteiklerini makyajlarına yansıtabilirler. Yoğun ve tam kapatıcı fondötenlerden uzak durarak ince yapılı ve orta kapatıcılığı olan BB ve CC kremlerden faydalanabilirler. BB ve CC kremler doğallıklarını ortaya döker. Enerjik yapıları yoğun ve kalın cilt ürünlerinin suratlarında kusma yapmasına sebep olabilir. Kullanacakları ince yapılı ten ürünleri onların enerjik yapılarına da uyum sağlar.

RENKLİ GÖZ MAKYAJLARI

Göz renkleri ne olursa olsun, karakterlerinin renkli tarafını en hoş göz makyajlarında yansıtırlar. Fakat burada dikkat etmeleri gereken en önemli şey renk yönelimleridir. Her ne kadar renkli bir kişiliğe sahip olsalar da romantik bir tarafları olduklarını da hatırlanmalıdır. Bu sebeple genellikle pastel tonları tercih ederlerse hem renkli hem de romantik kişiliklerine uygun bir makyaj seçmiş olurlar. Tercih ettikleri far renklerinin yanı sıra gözlerinde eyeliner kesinlikle olmalıdır. Hafif kuyruklu bir eyeliner ile göz bölgesini daha belirgin hale getirebilirler. Böylece insanlar yengeçlerin anlattıkları sözcükler yerine, gözlerinin ne demek istediğine de dikkat edebilirler.

DOĞAL KAŞLAR

Doğadan ilham alan yengeçlerin makyajlarında da doğallık istediğini söylemiştik. Bu sebeple kalemle çizilmiş gibi kaşlardan uzak durmalarını öneririz. Rengi kaşlarına uyan hafif bir kaş maskarası ile kaşlarını tarayarak diledikleri görüntüyü sağlayabilirler.


Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal