Yağmurda Karda Makyajı Korumak İçin Ne Yapılmalı?

Kışın makyajlı çıkmak yaz aylarından daha zordur. Yağmurun ve karın olumsuz etkileri hem cildimizi tahriş eder hem de yaptığımız makyajı korumamızı engeller. Peki karda yağmurda makyajı nasıl yapmak gerekir? Yapmanız gerekenler çok basit gelin birlikte bakalım.

23.10.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-09:20)

Kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan makyajı, yapmak da korumak da ayrı meziyet. Özellikle kış aylarında makyajı gün sonuna kadar korumak için yapmanız gerekenleri derledik.

NEMLENDİRİCİYİ İHMAL ETMEYİN!

Sert ve soğuk geçen kış aylarında özel bir davete giderken ya da günlük makyaj uygularken cildiniz her türlü soğuk hava ile temas edecektir. Bu aşamada cildinizi normalden daha çok nemlendirmeye dikkat etmelisiniz. Cildi yağlı olanlar su bazlı nemlendiricileri öneriyoruz. Nemlendirici kışın cildinizin pul pul dökülmemesi ve soğuktan çatlamaması için iyi bir koroyucudur.

WATERPROOF ÜRÜNLERİ SEÇİN!

Yaz aylarında plaj makyajlarının olmazsa olmazı olan waterproof ürünler sık sık tercih edilirken aynı şekilde kışın da yağmurlu ya da karlı havalara karşı makyajı muhafaza etmek için waterproof maskara veya eyeliner tercih edebilir, makyajın günlük ömrünü uzatabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal