Vücut Şeklinize Göre Gelinlik Modelleri! Hangi Tip Fiziğe Hangi Gelinlik Yakışır?

Düğün mevsiminin çoktan geldiği şu günlerde gelin adaylarını tatlı bir telaş sarmış durumda. Hala hangi tip gelinlik giyeceğine karar verememiş genç kızlara birkaç önerimiz var. İşte fiziğinize uygun gelinlik modeli önerileri.

26.06.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-10:39)

Gelinlik alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var.  Gelinlik alırken unutulmaması gereken en önemli nokta vücut şeklinizdir. Gelinlik modellerine bakmadan evvel kendinize şöyle bir boy aynasında bakmalısınız. İlk olarak vücut şeklinizi belirleyin ve vücut şeklinize göre gelinlikleri eleye eleye gelinlik seçimlerinde işinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. 

VÜCUT ŞEKLİNİZ HANGİSİ?

Kum saati: Özellikle beli ince olanların tercih etmesi geren bir modeldir. kum saati modeli ince belinizi belirginleştirecek, düğün gecenizde sizi daha da zarif görünmenize destek olacaktır. 

Armut: Kalça kısmınız vücudunuzun diğer yerlerine oranla daha geniş duruyorsa gelinlik modelinde kesinlikle armut modeli bir gelinlik seçmeye önem vermeniz gerekiyor. 

Elma tipi: Eğer ki vücut hatlarınız kalın bir bel ve dümdüz bir kalça biçimindeyse gelinliğiniz vücudunuzu şekillendirmek için kesinlikle elma tipinde olmalıdır. 

Dikdörtgen modeller; Vücut tipinizde geniş omuzlar ve dikdörtgen vücut tipiyse muhakkak tarlatansız diktörgen şeklinde gelinliklere yönelmelisiniz.

Dikdörtgen: Geniş omuz ve dikdörtgen vücut şeklinde ise dikdörtgen modeller uygun olanlardır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal