Teknolojik Aletler Güzelliğimize Gölge Düşürüyor

Günlük hayatta çok sık kullandığımız teknolojik aletlerin, güzelliğimize gölge düşürdüğünü biliyor musunuz? Hayatımızın büyük bir bölümünü kaplayan bu teknolojik aletler cildimize büyük oranda zarar veriyor. Peki bu teknolojik aletler hangi problemlere yol açıyor?

22.02.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-15:31) Teknolojik Aletler Güzelliğimize Gölge Düşürüyor

Günlük hayatta çok sık kullandığımız teknolojik aletlerin, güzelliğimize gölge düşürdüğünü biliyor musunuz? Hayatımızın büyük bir bölümünü kaplayan bu teknolojik aletler cildimize büyük oranda zarar veriyor. Peki bu teknolojik aletler hangi problemlere yol açıyor? İşte detaylar...

Doku Bozukluğu

El veya vücut temizliğinize ne kadar çok dikkat ederseniz edin telefonlarınız ve klavyeleriniz hatta mouse bile sandığınız kadar masum değildir. Gün boyu parmaklarınızı gezdirdiğiniz bu teknolojik ürünler, ellerinizde bakteri oluşumuna yol açar. Elinizi yüzünüze sürdüğünüzde ciltte aknelenme görülme ihtimali oldukça yüksektir. Telefon ekranınızda biriken kirlerin bir konuşmayla cildinize de direkt olarak geçebileceğini unutmayın. Bu nedenle teknolojik aletlerinizin temizliğine özen göstermeniz gerekir. Ayrıca gün sonunda yüzünüzü makyaj ve kalıntılardan arındıran güçlü bir ürün size yardımcı olacaktır.

Boyun Kırışıklığı

Sosyal medya hesaplarınızı sık sık kontrol etmek ya da sürekli yoklamak zararsız aktiviteler gibi görünse de telefonunuzda geçirdiğiniz dakikalar yaşlanmaya yol açabilir, nasıl mı? Telefonunuza baktığınızda duruşunuzu bir kontrol edin. Boynun genelde eğik durduğu bu zamanlar boyunda katlanma izleri ve kırışıklıkların yerleşmesine sebep olabilir. Bu izleri en aza indirmek için boyna uygulanan bakım kremleri ve maskelerden yararlanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal