Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır? Tarçın Şurubu Tarifi

Farklı şuruplar denemek isteyenler şifa deposu olan tarçından elde edilen şurubu deneyebilirler.

Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır? Tarçın Şurubu Tarifi

Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır? Tarçın Şurubu Tarifi

Misafirlere ikram etmeli soğuk ve sağlık deposu olan tarçın şurubu ile yazı serin geçirebilirsiniz.

MALZEMELER

6 çubuk tarçın
4 karanfil
1 su bardağı toz şeker
1/5 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı lohusa şerbeti
1 çay kaşığı limon tuzu
Yarım limon
5 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Tüm malzemeleri bir tencereye koyun. Çok ateşte kaynatın. Kaynamanın ardından orta ateşte ortalama 1 saat daha kaynatın. Damak zevkinize nazaran toz şeker veya su ekleyebilirsiniz. İnce bir tel süzgeç yardımı ile süzüp soğutun. Soğuk servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri