Sosyal Medyada Popüler Olmak İçin Nasıl Pozlar Verilmeli?

Hepimizin severek kullandığı sosyal medya hesapları, kendi zevklerimizi ve hayatımızı yansıtır. Kimileri daha popüler olmak için verdiği pozlarla ve seçimleri ile bir tık ön plana çıkar. Siz de kendi farkınızı ve tarzınızı ortaya koymak istiyorsanız işte bunlara dikkat edin.

31.08.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-09:42) Sosyal Medyada Popüler Olmak İçin Nasıl Pozlar Verilmeli?

Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası haline geldi ve vazgeçilmezimiz oldu. Peki sosyla medyayı daha aktif ve popüler hale getirmek için nasıl pozlar verilmeli? Sizi Instagram'ın yıldızı yapacak tüyoları haberimizde derledik.

ARKA PLANI SEÇİN

Eğer dış mekanda çekim yapıyorsanız arka tarafta insanların ve görüntü kirliliği oluşturacak, dikkati sizden dağıtarak odak noktasını değiştirecek  objelerin (örneğin tabelalar, direk ) olmamasına özen gösterin.

DOĞAL DAVRAN

Mesela fotoğrafınızı çeken arkadaşınıza doğru yavaş bir şekilde yürüyerek o esnda farklı noktalara bakıp seri pozlar çektirip içlerinden en doğalını seçip cool fotoğraflar elde edebilirsiniz.

FARKLI AKSESUARLAR

Küçük detaylar fotoğrafın içine hoş hava katarlar. Saç bandanaları, yalnızca bir tane ama abartılı bir kolye, bel çantası, aksesuar şeklinde kullanılan değişik şekillerde gözlükler veya elinizde tuttuğunuz içeceğiniz.. Yıldız parçanızı seçin ve fotoğrafın odağı o olsun. 

DÜZENLEME VE FİLTRE

Fotoğrafı gerçeğinden koparacak biçimde abartılı filtreler kullanmak ambiyansı bozar. Filtreleri ölçülü yapmalı ve üzerinde hafif değişiklerle oynamalısınız. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal