Solmuş Siyah Giysileri Eski Hale Döndürme Yolu

Solmuş siyah renkli bir kıyafetiniz varsa ve eski haline döndürmek istiyorsanız bu durumda bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

03.11.2019-13:01 - (Son Güncelleme: 03.11.2019-12:58)

Solmuş kotları ya da kıyafetlerinizden vazgeçmek istiyorsanız bazı yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte, solmuş siyah giysileri eskiye döndürme...

SOLAN SİYAHLAR NASIL ESKİ HALE GETİRİLİR?

Lavaboya su doldurun. Pamuklu giysinizi suya sokun ve beklemesine izin verin. 2 fincan sıcak su ile bir ölçme kasesini doldurun. İki siyah boya paketini fincana doldurun ve çözülene dek bir kaşıkla karıştırın. Çamaşır makinenizi sıcak şekilde ayarlayın. Makineyi yarıya kadar su ile doldurun. Boyanın kasenin içinde hepsini çözüldüğünden emin olduktan sonra, boya karışımını makineye akıtın. Buruşmamış kıyafeti çamaşır makinesine koyun, kapağı örtün ve uzun bir döngü açın. Döngü sonlandığında, pamuklu siyah kıyafeti makinede koyun. Makineyi soğuk suyla kısa bir döngüye ayarlayın. İdeal oranda çamaşır deterjanı katın ve makineyi yeniden çalıştırın. Döngü sonlandığında kıyafeti çamaşır makinesinden alın ve kurutucuya koyun. Orta ateşte 30 dakika kurumaya ayarlayın. Büzülme hususunda endişeleriniz mevcutsa, öğeyi bir çamaşır askısına asın veya kurumaya bırakın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal