Sivilce Kurutucu Tarçın Maskesi

Cildinizdeki sivilceler artık canınızı sıkmaya başladıysa size doğal ve etkili bir maske tarifimiz var. Tarçının iyileştirici etkisinden faydalanarak hazırlayacağınız bu maske ile sivilce oluşumunu engelleyip sivilcelerinizden tamamen kurtulabileceksiniz.

15.08.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-10:37) Sivilce Kurutucu Tarçın Maskesi

Sivilceler ve akneler hemen herkesin hayatının bir döneminde muzdarip olduğu cilt sorunlarından biri. Bunu ortadan kaldırmak için türlü yöntemler deneyip yine de onlardan kurtulamadıysanız etkili ve basit yöntemlerle hazırlanan bir tarifle bu dertten kurtulabilirsiniz. İşte tarçınla yapılacak harika maske tarifi...

SİVİLCE KURUTUCU MASKE TARİFİ

Malzemeler: 2 yemek kaşığı bal, 1 çay kaşığı toz tarçın, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı.

Yapılış aşaması; Bu kolay bulunabilir tüm  malzemeleri bir kasenin içerisine ilave edin ve karıştırın. Ardından elde ettiğiniz karışımı sivilceli bölgeye sürüp yaklaşık 15 dakika süreyle beklettikten sonra cildinizi durulayın. Tarçın maskesi sivilceleri gidermesinin yanı sıra sivilce oluşumunu  da önlemeye yardımcı olmaktadır. Maskeyi önce cildinizde küçük bir bölgeye uygulayın alerjik belirtiler görürseniz maskesi uygulamayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal