Sevgiyi Göstermenin Yolları

Çoğu insan söylenen güzel sözden çok, yapılanlardan etkilenir. Burada yer alan ipuçları, günde 100 kere bir erkeğe onu çok sevdiğinizi söylemekten çok daha etkilidir. İşte tüm merak edilen bilgiler haberimizin detayında saklı...

20.04.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-14:51) Sevgiyi Göstermenin Yolları

Çoğu insan söylenen güzel sözden çok, yapılanlardan etkilenir. Burada yer alan ipuçları, günde 100 kere bir erkeğe onu çok sevdiğinizi söylemekten çok daha etkilidir. İşte tüm merak edilen bilgiler haberimizin detayında saklı...

TÜM DİKKATİNİZİ ONA VERİN

Onunla birlikteyken sürekli cep telefonuuyla uğraşıp duruyorsanız, bu erkeğe ''Seninle ilgilenmiyorum. Benim için önemli değilsin''mesajını verir.Erkek beyni, diğer tüm uyarıcıları filtreleyerek sadece tek bir şeye odaklanmak üzerine gelişmiştir. Bu yüzden sadece kendisine odaklanılması hoşuna gider. Onunla birlikteyken sadece onunla ilgilenmeniz. sen benim için önceliklisin ve ben seni çok seviyorum''anlamına gelir.

ÖZEL BİR YEMEK PİŞİRİN 

Erkeğin midesine giden yol midesinden geçer. Erkek kesinlikle kendisine güzel yemekler pişirebilen kadınlardan hoşlanır.Fakat burada önemli olan ona sürekli Sana ne pişireyim'' dememeniz.Arada sırada sorabilirsiniz elbette ama çoğunlukla onun sevdiği yemekleri, ona sormadan pişirmeniz ve güzel bir sofra kurarak o yemeği taçlandırmalısınız.

GÜZEL GİYİNİN 

Onunlayken giydiğiniz kıyafetlere ne kadar özen gösteriyorsanız bu Seni beni beğenmene öenm veriyorum'' anlamına gelir. İlişkiniz ne kadar uzun sürerse sürsün, onun karşısına paspal gibi çıkmayın. Erkeklerin beyniş kadınlarınkine nazaran, görsel ipuçlarına çok daha fazla cevap verir. Sizi seksi bir kıyafetle gördüğünde, onu arzuladığını düşündürür. Kırmızı bir elbise giyindiğinizde size karşı koyamaz çünkü kırmızın erkekler üzerinde afrodizyak etkisi vardır.

KENDİNİZE İYİ BAKIN

Sağlıklı bir yaşam elbette öncelikle sizin için önemli fakat sitresten uzak olmanız, sağlıklı beslenmeye önem göstermeniz, spor yapmanız gibi şeyler diğer yandan da onu sevdiğinizi ve onunla uzun sağlıklı bir hayat geçirmeniz  istediğini de gösterir.

ONU ÖVÜN 

Çok fazla poposunu kaldırmadan, yaptığı iyi şeylerin hoşunuza gittiğini söyleyin mesela ne kadar güçlü olduğunu söyleyin. VEya iyi araba kullandığını ya da hijjene önem vermesinin harika birşey olduğunu.

ÖNERİLERİNİ MUTLAKA DİNLEYİN

Hayatınızda önemli biryere sahip olduğunu ona hisstettirmelisiniz. Fikirlerine ve tavsiyelerine değer verdiğinizi bilmeli. Hayatınızdaki sorunları çözemleyeceğinizi düşünme fırsatı verin ona . Mesela iş yerinde terfi almak için neler yapmanız gerektiğini sorun tavsiyesini dinleyin ve yerine getirin.

TEŞEKKÜR EDİN 

Çöpü boşaltmaya gittiğinde, izlemek istediğiniz kanalı değiştirdiğinde, yani sizi düşündüğünü ve hayatınızı kolaylaştırıcı herhangibir şey yaptığında ona mutlaka teşekkür edin. Bu hem onu teşvik eder hemde sizin kıymet bilen tatlı bir insan olduğunuzu görmesini sağlar. İlişkiniz açısından bu çok önemlidir.

ONA SARILIN

Yanından ayrılırken ona sımsıkı sarılın. En az yedi saniye  ona sarılarak durun.Bu onu sevdiğinizi ve ondan ayrılmak istemediğinizi ona gösterir.

CİNSELLİĞE ÖNEM VERİN 

Saatlerce sevişmek elbette güzel fakat ara sıra bu işi hızlıcada yapın.Sizin oksitosin oranınız onunda depomin oranı artacak. Siz cinsel ilişki sonrası ona sarıldığınızda hissettiğiniz huzuru hissedeceksiniz, onun ise zevk ödül merkezi devreye girecek ve mutluluk olacak.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal