Sevgililer Günü Makyajının Püf Noktaları!

Sevgililer Günü’nün anlam ve önemine uygun bir makyaj yapmak istiyor ama nasıl bir makyaj yapacağınızı bilmiyor musunuz? Bugüne özel olarak faydalanabileceğiniz makyaj ipuçlarını sizin için bir araya getirdik. İşte Sevgililer Günü makyajı için dikkat etmeniz gereken püf noktalar…

14.02.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-10:28) Sevgililer Günü Makyajının Püf Noktaları!

Bu özel günde yapacağınız makyajı abartmanıza hiç gerek yok. Bugün için gayet doğal tonlarda makyaj uygulamalarını tercih etmelisiniz. Aynı şekilde saçlarınızı yaparken de abartıya kaçmamanızı doğal fakat canlı duran saç modellerini tercih etmeniz gerekir. İşte Sevgililer Günü’ne özel makyaj tüyoları…

TOPRAK TONLARDA BUĞULU GÖZ MAKYAJI

2020 makyaj trendleri arasında olan toprak tonları göz makyajları bu özel günde uygulayabileceğiniz en iyi tekniklerden biridir. Makyajınız için mat kahverengi tonlarını kullanabilir, kirpik diplerinizi belirginleştirmek için koyu kahverengi göz kalemini hafifçe dağıtarak uygulayabilirsiniz.

AYDINLIK TEN MAKYAJI

Cildinizin sağlıklı bir şekilde parlaması için aydınlık bir cilt makyajı yapabilirsiniz. Doğal bitişli fondöten ve likit aydınlatıcılar kullanarak bu aydınlık görüntüyü elde edebilirsiniz.

KIRMIZI DUDAKLAR VE KALIN KAŞLAR

Kalın kaşlar her geçen gün trendler arasında yerini sağlamlaştırıyor. Belirgin ve doğal bir kaş görünümü için şeffaf veya renkli kaş jeli ile kaşlarınızı yukarı doğru taramanız yeterli. Daha sonra makyajınızı ve aydınlık cildinizi öne çıkarmak için kırmızı ruj kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal