Selüliti Azaltan 3 Şey!

Birçok kadının kabusu şüphesiz ki selülitler. Ancak selülitlerden kurtulmak zannettiğiniz kadar zor değil. Sizin için hazırladığımız selüliti azaltan 3 şeyle portakal kabuğu görünümünden kurtulun.

14.11.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 01.05.2021-14:31) Selüliti Azaltan 3 Şey!

Genellikle kadınların ortak sorunlarından biri bir türlü kurtulamadıkları selülitler. Yaşam koşullarımızın, beslenme şeklimizin, stresin vb. durumların etkili olduğu selülitlerden kurtulmak için birçok kadın farkı yöntemler araştırıyor. Bizde selülitten nasıl kurtulurum? Diyenler için selüliti azaltan 3 şeyi hazırladık. 

SELÜLİTİ AZALTAN 3 ŞEY!

Kadınların kurtulamadığı cilt problemlerinden olan selüliti ortadan kaldırmak için yapmanız gereken birkaç basit yöntem var aslında. Gelin bu yapılabilir yöntemlere bir bakalım.

ŞEKERLİ GIDALARDAN UZAK DURUN

Şeker ve glikoz tüketimi, genel sağlığınız ve selülitleriniz açısından pek sağlıklı değildir. Gazlı içeceklerden uzak durmalısınız. Bunun yerine su veya yeşil çay gibi içecekleri tüketmelisiniz.

YEŞİL ÇAY İÇMEYE DİKKAT EDİN

Yeşil çay, güzellik ve sağlık bakımından zengin bir gıda olmasıyla bilinir. Antioksidanlar açısından oldukça zengindir ve vücudun toksinlerden arınmasına yardımcı olmaktadır. 

MASAJ YAPMAYI İHMAL ETMEYİN

Selülitli bölgeye masaj yapmanın büyük etkileri bulunmaktadır. Çünkü masaj yaparak selülit alanını uyarmaya yardımcı olursunuz. Ve bununla birlikte cildinizde yumuşak, sıkı, daha parlak ve pürüzsüz cilt elde edebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal