Sandal Ağacı Yağının Faydaları - Sandal Ağacı Yağı Nelere İyi Gelir?

Bitkisel yağlar son dönemlerde güzellik ve bakım rutinlerinde sarsılmaz bir yere sahip. Kozmetik sektörünün de yavaş yavaş doğallığa döndüğü şu zamanlarda bitkisel yağlar cilt bakımından cilt sorunlarına kadar geniş bir yelpazede uygulanıyor.

Sandal Ağacı Yağının Faydaları - Sandal Ağacı Yağı Nelere İyi Gelir?

Sandal Ağacı Yağı Nelere İyi Gelir?

Bitkisel yağlar son dönemlerde güzellik ve bakım rutinlerinde sarsılmaz bir yere sahip. Kozmetik sektörünün de yavaş yavaş doğallığa döndüğü şu zamanlarda bitkisel yağlar cilt bakımından cilt sorunlarına kadar geniş bir yelpazede uygulanıyor.

İşte son zamanların en popüler yağlarından biri olan sandal ağacı yağının faydaları…

CİLT İÇİN ŞİFA KAYNAĞI: SANDAL AĞACI YAĞI

Sandal ağacı yağı özellikle cilt bakımında çok tercih edilen bir yağ. Bu yağ özellikle güneş ışınlarının yol açtığı lekelere, ciltte meydana gelen koyu renkteki halkalara, sivilce izlerine ve siyah noktalara oldukça iyi geliyor.

Sandal ağacı yağı, kuru ciltler için mükemmel bir yağdır. Kuru ciltleri beslemesinin yanı sıra ayrıca cildi de iyice nemlendiren bir yağdır. Bunun yanında kuruluk yüzünden tahriş olmuş cilt yüzeyini de onarır.

Sandal ağacı yağı, ciltte biriken virüs ve bakterilerin temizlenmesine de destek olur ve ölü deriden ve kirden arındırır. Bununla beraber sandal ağacı yağı, sivilce ve siyah nokta oluşumunu da önler.

Sandal ağacı yağının antiseptik, rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliği bulunur. Bu nedenle alerjik ciltler bu yağı gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Sandal ağacı yağı aynı zamanda ciltte meydana gelen çürükler ve yanıkların tedavisi için uygulanabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri