Saç Kırıkları İçin Tavsiyeler

Her kadın sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Saç şekillendirmek için uyguladığımız işlemler saç kırıklarına sebep olur. Kırıklar saçın cansız ve solgun görünmesine yol açar. Eğer sizin de saçlarınız çabuk kırılıyorsa önerilerimize bir göz atın.

11.01.2019-15:37 - (Son Güncelleme: 11.01.2019-15:37) Saç Kırıkları İçin Tavsiyeler

Her kadın sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Saç şekillendirmek için uyguladığımız işlemler saç kırıklarına sebep olur. Kırıklar saçın cansız ve solgun görünmesine yol açar. Eğer sizin de saçlarınız çabuk kırılıyorsa önerilerimize bir göz atın. İşte detaylar...

DÖKÜLMEYE VE KOPMAYA YOL AÇAR

Saçlarınız sürekli ısılı işleme maruz kaldığında ya da kimyasal boyalar nedeniyle uçlarında kırılma görülebilir. Kırılan saçlar dökülmeye ve kopmaya meyillidir. Siz de çabuk kırılan saçlardan şikayetçiyseniz hazırladığımız önerilere göz atabilirsiniz.

- Saçlarınız kırılmaya çok müsaitse, duş esnasında mutlaka bir nemlendirici sürmeli masaj yaparak tüm saçınıza uygulamalısınız. Aynı şekilde duş sonrası da nemlendirici de uygulayabilirsiniz.

- Eğer saçlarınızın ucu çabuk yıpranıyor ise evde her ay ufak ufak kesebilirsiniz. Çünkü saç zayıflamaları, saç diplerine doğru ilerlerse bu durum saçlarınızın zayıflamasına sebep olacaktır.

- Saçlarınızı sık sık nemli tutmak için düzenli olarak nemlendiriciler, maskeler ve gerekirse yağlar kullanmalısınız.

Saç bakımı için avokado maskesi;

1 det avokado ile iki yemek kaşığı zeytinyağını karıştın. Elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza sürüp, yarım saat kadar bekletin. Bu maskeyi haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal