Saç İçin Doğal Bakım Maskeleri

Saçlarımıza istediğimiz şekli vermek için çeşitli işlemler uyguluyoruz. Bu işlemler saçlarımızın yıpranmasına ve kırılmasına yol açıyor. Peki böyle durumlarda neler yapılabilir?

05.02.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-12:34) Saç İçin Doğal Bakım Maskeleri

Saçlarımıza istediğimiz şekli vermek için çeşitli işlemler uyguluyoruz. Bu işlemler saçlarımızın yıpranmasına ve kırılmasına yol açıyor. Peki böyle durumlarda neler yapılabilir? İşte doğal bakım maskeleri...

Badem Yağlı Saç Maskesi

1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 çorba kaşığı çay ağacı yağını birbirine karıştırdıktan sonra karışımı saç uçlarınıza sürün. Ardından saçlarınızı toplayarak 2 saat bekletin. Haftada 2 kez uygulandığında saç kırıklarını giderecektir.

Bal Maskesi

2 çay kaşığı toz tarçın, 1 çorba kaşığı bal ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın. Saçlarınızın uçlarına sürün. 15 dakika bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Saçlarda oluşan kırıkları giderecek olan bu kür ayrıca saçların daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Yumurtalı Saç Maskesi

1 yumurtanın sarısı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve ½ yemek kaşığı balı biraraya getirip güzelce karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza sürüp, bir poşetle kapatın. Yarım saat bekleyin ve ardından saçlarınızı yıkayın. Haftada bir uygulayabileceğiniz bu maske içeriğinde ki bolca protein sayesinde saçlarınızda mükemmel bir görünüm yaratacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal