Saç Fırçalarınızı Temizlemeniz İçin Öneriler

Saçlarınız temiz olsa da eğer kirli bir tarak kullanıyorsanız, saçlarınız yağlanacaktır. Saçlarınızın uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız, taraklarınızı temizlemeniz gerekir.

09.01.2019-13:24 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-13:15) Saç Fırçalarınızı Temizlemeniz İçin Öneriler

Saçlarınız temiz olsa da eğer kirli bir tarak kullanıyorsanız, saçlarınız yağlanacaktır. Saçlarınıızn uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız, taraklarınızı temizlemeniz gerekir. İşte fırça ve taraklarınızı temizlemeniz için öneriler...

Ellerinizi Kullanın

Tarağınızdaki uzun saç tellerini ellerinizi kullanarak temizleyebilirsiniz. Küçük saç tellerini temizlemek için sivri uçlu ve ince cisimlerden yararlanabilirsiniz. Bu yöntem yüzeysel bir temizliktir. Bu nedenle her kullanımdan önce ve sonra yapılması etkili olacaktır.

Sabunlu Suda Bekletin

Tarağınızı bir kase dolusu sabunlu suda 15-20 dakika boyunca bekletin. Sonrasında bol su ile durulayın. Sabun kalıtısı kalmamasına dikkat edin.

Sirkeli Su Kullanın

Fırçalarınızın kıllarını sirkeli suda bekletin. Böylece tarağınız derinlemesine temizlenecektir. 10-15 dakika boyunca sirkeli suda bekletin. Ardından bol su ile yıkayın.

Kaynar Suda Bekletin

Eritmeyecek sıcaklıktaki kaynamış suda fırçalarınızı bekletmek en etkili kir çözme yöntemlerinden. 20 dakika boyunca kaynar suda beklettiğiniz fırçanız yeni gibi temiz olacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal