Rüyada Köpek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada köpek görmek her zaman iyi anlama gelmez. Birçok defa rüyada köpek görmek düşman ve hasım fikrini insana çağrıştırır.

26.02.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-17:14)

Kedi ve köpekler bizim en fazla gördüğümüz ve birlikte bulunduğumuz insan dışı canlılardır. Sürekli onlarla yatar, onlarla kalkarız. Bizim en sadık dostlarımızdırlar. Bazense, rüyalarda onları o kadar iyi görmeyiz. İnsan öldürürler, beklemediğimiz tepkiler gösterirler, yabanileşirler. Rüyada köpek görmek, gerçek hayattaki gibi iyi şeylere delalet değildir.

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? 

Köpek, rüyalar için genellikle kötü anlama gelir. Sadece köpek görünürse bu bir düşman, bir hasım anlamına gelmektedir. Doğrudan düşman edinmek anlamındadır. Bazen, nadiren iş hayatında başarılı olma anlamına gelir. Belirsiz görünen köpekse, en tehlikeli olanır. Bireyin yakın çevresindeki bir insanın düşman olabileceği anlamına gelir. 

RÜYADA KÖPEK SÜRÜSÜ GÖRMEK 

Rüyanızda köpek sürüsü gördüyseniz, sürünün bereket anlamına gelmesi dolasıyla yakında istediğiniz bir şeyin başınıza geleceğini ve mutlu olacağınız anlamına gelir.


RÜYADA KÖPEK SALDIRMASI GÖRMEK

Rüyanızda bir köpeğin size saldırdığını ama ısırmadığını gördüyseniz bu çevrenizde bazı düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Düşmanlarınız size kin gütmekte fakat zarar vermemektedir. Rüyanızda gördüğünüz köpeğin salyalarının üzerine sıçraması, hasmınızın söyleyeceği sözlerin sizi üzeceği anlamına gelir. Köpeğin üzerinizdeki elbiseleri yırtması ise yapmanız gereken bazı işlerde aksaklıklar yaşayacağınız anlamına gelmektedir.

Eğer birden fazla köpek saldırdığını ve bunlardan birini alt ettiğinizi gördüyseniz, aile içindeki biriyle yanlış anlaşılmalardan dolayı bir konuşma, tartışma yaşayacağınız anlamına gelir. Fakat bu konuşma ile yanlış anlaşılma giderilecektir.

RÜYADA KÖPEK ISIRMASI

Bu rüya, iş hayatınızda rekabet ettiğiniz kişilerin size zarar vereceği veya bir dostunuzun kıskançlıktan ötürü yapacağı şeyler sizi üzeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada hissettiğiniz korku veya acıya oranla size gelecek zarar doğru orantılıdır.

Bu rüyaya dair bir farklı tabirde ise hasmınızın size karşı harekete geçeceği ve hoşunuza gitmeyeceği şeyler yapacağı şeklinde yorumlanır.


RÜYADA DİŞİ KÖPEK GÖRMEK

Dişi köpek, bireyin yakın arkadaşları ya da çevresindeki insanlar arasında kötü, anlayışsız, yobaz bir kadının varlığını temsil eder. Rüyayı gören kişi bir kadın tarafından kötülüğe uğrayacaktır. 

RÜYADA KÖPEK BESLEMEK

Rüyada av köpeği besleyen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır. Süs köpeği beslemek, evli ise eşiyle arasının iyi olmadığına işaret eder. Eğer rüyanızda süs köpeğini kucağınıza almışsanız eşinize ihanet edeceğiniz anlamına gelir. Bu ihanet cinsel yolla olabileceği gibi başkalarına olan ilgi ve alakanızla da tezahür edebilmektedir.

Bir diğer taraftan süs köpeği zevk, neşe ve mutluluğa da işaret eder. Süs köpeği satın almak veya size birinin hediye olarak süs köpeği getirmesi, malla ilgili akrabalar arasında yaşanacak bazı tatsızlıklara işaret eder. Bu tatsızlıklar bir süre sonra anlaşmayla sonlanacaktır.

Bir ev köpeği olduğunu ve onu bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delalet eder.


RÜYADA KÖPEK HAVLAMASI

Rüyanızda size havlayan ama ısırmayan köpek, kötü ve şirret insanın kişinin çevresinde olacağına yorumlanır. Havlayan köpek görmek aynı zamanda dedikodu anlamında da gelmektedir. Aynı zamanda düşmandan çirkin sözler işitileceği anlamına da gelmektedir. 

RÜYADA KÖPEKLERİN KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEK

Bu rüyayı gören kişi, gerçek hayatta sahip olduğu düşmanlarını birbirine düşüreceği anlamına gelmektedir. Hasımlarda kurtulmak için yapılan bu hareket, bazı olayların çözüleceğini bildirir. 

RÜYADA KAÇAN KÖPEK GÖRMEK

Rüyanızda sizden kaçan bir köpek görmek, hasmınızın sizden korktuğunu gösterir. Hasmınızın size karşı çekincesi olacak ve size zarar vermektense uzak kalmayı tercih edecektir.

RÜYADA YAVRU KÖPEK GÖRMEK

Rüyada yavru köpek çocuğa işarettir. Çiftin çocuğu bulunmuyorsa, bu rüya o çiftin yakında çocuk sahibi olacağını işaret eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal