Platin Sarısı Saçlara Bakım Nasıl Olmalı?

Platin sarısı saçlar birçok kadın için oldukça iddialı saç renklerinden biridir. Bakımı da zahmetli olan platin sarısı saçlara nasıl bir bakım yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte cevabı.

30.10.2019-14:45 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-14:31)

Platin sarısı saçlar artık zamansız ve her yaştan kadının benimsediği trendlerden biri. Bu oldukça iddialı ve trend saç rengini hem yakalamak hem de korumak çok zor. 

PLATİN SARISINA NASIL BAKILIR?

Saçınız platin sarısı rengine ulaşana dek pek çok işlemden geçer. Bu saçlarınızın yıpranmasına, protein oranlarını kaybetmesine ve kurumasına neden olur. Saçı eski haline döndürebilmek veya daha fazla yıpratmamak için birkaç önlem almanızda yarar var. Bu sebeple platin rengi saçlarınız varsa düzenli ve özenli saç bakımı yapmalısınız.

SAÇI HER ZAMAN NEMLİ TUTMALI?

Koyu renk  tonlardan platin saç rengine geçtiyseniz; bu geçişte saç renginde istemediğiniz sıcak yansımalar ve turunculuklar kalabilir. Bunu engellemek ve asıl platin rengini bulmak adına mor şampuanlar ve sarı saçlara özel ürünler kullanmalısınız.

Saça nem verecek ürünler de bu dönemde seçilmeli. Saçınıza hindistan cevizi yağı veya argan yağı sürüp biraz bekletin. Ardından durulayarak temizleyin. Bu işlem saçınıza nem verecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal