Patates Suyuyla Zayıflayın

Patates suyu hem sağlıklı olmanızı hem de kilo vermenizi sağlayacak. 3 günde 5 kilo verdirdiği söylenen patates suyu diyetini siz de deneyebilirsiniz.

13.02.2019-15:21 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-15:14) Patates Suyuyla Zayıflayın

Patates suyu hem sağlıklı olmanızı hem de kilo vermenizi sağlayacak. 3 günde 5 kilo verdirdiği söylenen patates suyu diyetini siz de deneyebilirsiniz. İşte detaylar...

Zayıflamayı Kolaylaştırır

Kilo vermeye yardımcı olan patates suyu, anti-inflamatuvar özelliği bakımından mutlaka tüketilmesi gereken besinlerden biridir. Aç karnına tüketeceğiniz patates suyu kan dolaşımınızı düzenleyecek ve kolay yoldan zayıflamanıza olanak tanıyacaktır. Kullanılan patatesin yağ içermemesi ve zengin lif yapısına sahip olması nedeniyle 3 günde 5 kilo verebileceksiniz.

Nasıl Yapılır?

Patates suyunu hazırlayabilmek için ilk önce çiğ ve yıkanmış olan patatesleri katı meyve sıkacağından geçirip suyunu iyice süzün. Sabah uyandığınızda aç karnına bir çay bardağı kadar bu karışımı tüketin. Ancak sadece bu suyu içerek zayıflamak mümkün değildir. Aynı zamanda beslenmenize dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca şeker içeren gıdaları ve karbonhidrat ağırlıklı yiyecekleri beslenme programından uzak tutmalısınız. Bu diyeti uygularken bol miktarda sebze yemeye özen gösterin.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal