Olumlu Bir İlk İzlenim İçin İp Uçları

Yeni biriyle tanıştığımızda o kişiyle ilgili olumlu düşünüp düşünmediğimizi anlamamız sadece 7 saniye sürer. Eğer sosyal kaygı yaşayan ya da utangaç biriyseniz, bu sizin üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Karşınızdaki kişinin hakkınızda olumlu düşünmesini sağlayacak ip uçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

26.01.2019-11:23 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-11:19) Olumlu Bir İlk İzlenim İçin İp Uçları

Yeni biriyle tanıştığımızda o kişiyle ilgili olumlu düşünüp düşünmediğimizi anlamamız sadece 7 saniye sürer. Eğer sosyal kaygı yaşayan ya da utangaç biriyseniz, bu sizin üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Karşınızdaki kişinin hakkınızda olumlu düşünmesini sağlayacak ip uçlarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar...

1. Göz Teması Önemli

Göz teması, sosyal özgüvenin, açıklığın ve dürüstlüğün evrensel göstergesidir. İletişimin yarısından fazlasının sözsel değil de görsel olduğunu düşündüğümüzde, bir insanın gözlerinin içerisine bakmak, hoşlanılabilirliğinizi anında artıracaktır.

2. Gülümsemeyi Asla Bırakmayın

Her karşılaşmayı gülümseme ile taçlandırın; böylelikle yeni insanlarla tanışmak, ferahlamanızı sağlayan bir deneyim haline gelecektir.

3. Selamlaşmayı Unutmayın!

Başarılı tanışmamın en basit – ama en çok göz ardı edilen – bileşeni, mütevazı bir selamlaşmadır.

4. Açık Sözlü Olun

Tanıştığınız kişinin, açık sözlü ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayın.

5. Vücut Açınız Önemli

Vücut dili psikolojisinin, ilk izlenimler üzerinde inanılmaz bir etkisi var. Karşınızdaki kişiye olan ilginizi, konuştuğu sırada, ona doğru çok hafif bir şekilde eğilerek gösterin.

6. Pozitif Enerji Verin

Pozitiflik, bulaşıcıdır; herkes, çevresinde, dünyayı biraz daha parlaklaştıran insanların olmasını ister. Bu yüzden, olumsuz yorumlardan bilinçli olarak kaçının.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal