Ojeyi Kolay Kurutmanın Yolları

Güzel ve bakımlı olmak isteyen kadınların vazgeçilmezlerinden biri de ojedir. Görünümümüzü tamamlayan ojeleri kolay kurutmanın yollarını sizler için hazırladık.

14.01.2019-16:55 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-16:54) Ojeyi Kolay Kurutmanın Yolları

Güzel ve bakımlı olmak isteyen kadınların vazgeçilmezlerinden biri de ojedir. Görünümümüzü tamamlayan ojeleri kolay kurutmanın yollarını sizler için hazırladık. İşte detaylar...

Üstüne tek kat şeffaf oje sürün

Üst tarafı hafif dalgalanıp, bozulan ojelerinizin üzerine tek kat şeffaf oje sürün. Böylece hem o bozuk görüntüyü gizlemiş hem de parlaklık vermiş olursunuz.

Yağları Kullanın

Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı gibi pişirmede kullandığımız yağları oje kurutmak için de kullanabilirsiniz. Küçük bir sprey şişesine koyduğunuz yağları oje sürdükten sonra tırnaklarınıza az bir miktarda püskürtebilir böylece ojelerinizin hızlıca kurumasını sağlayabilirsiniz.

Bebe Yağından Faydalanın

Ojenizi sürdükten sonra ellerinizi bebe yağıyla doldurulmuş bir kaseye batırın. Kısa bir süre içinde hem ojeleriniz kurumuş hem de parmaklarınız yumuşacık olmuş olacak.

Ojeyi çok kat sürmeyin

Ojenizin renginin daha koyu ve yüzeyinin daha pürüzsüz olması için çok fazla kat sürmek isteyebilirsiniz. Ancak bu şekilde kuruması çok zaman alacağı gibi bir yandan da kolayca soyulacak ve bozulacaktır.

Kurutucu spreyler

Kozmetik mağazalarında satılan kurutucu spreyleri deneyin.

Fön makinesini deneyin

Hepimizin evinde mutlaka bir saç kurutma makinesi vardır. Bu faydalı aleti oje kuruturken de kullanabilirsiniz. Ancak ısı ayarını düşükte tutmaya ve parmaklarınızı yakmamaya dikkat etmelisiniz.

Buzlu su uygulayın

Ojenizi sürdükten sonra ellerinizi buz dolu suya sokun ve 5 dakika kadar bekletmeye çalışın. Soğuk ve buzlu su ojelerinizi anında kurutacak ve bozulmalarını engelleyecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal