Nude Renk Ruj Kullanmanın İncelikleri

Nude ruj, yüzünüzde belli bir bölgeye dikkat çekmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir makyaj malzemesidir. Ten rengine yakın hatta neredeyse şeffaf, varla yok arası bir ruj olmasından dolayı en sık kullanılan makyaj malzemeleri arasındadır.

06.07.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-14:05)

Makyajın en büyük hilesi vurgulanmak istenen yerin dışında kalan yerleri hafif ve renksiz makyaj tonlarıyla silik göstermektir. İşte nude rujlar bu konuda en büyük destekçidir.

NUDE RUJU KİMLER KULLANMALI?  

1. Ten renginiz açıksa pembemsi ve şeftali tonları seçin. Teninizle ruj arasında doğal bir geçiş olur. Hafif bir fondöten ve allıkla tamamladığınızda, her şey susar sadece göz makyajınız konuşur.    

2. Eğer buğday tenliyseniz, kahverengiye yakın şeftali tonlarında bir nude ruj işinizi görür. Göz makyajınıza vurgu yapabileceğiniz gibi, sadece rimel sürdükten sonra yanaklarınızı allıkla renklendirebilirsiniz. Bu genel olarak tüm dikkati yüzünüze toplar.

3. Koyu tenliler için bordomsu, kahverengiye çalan, belirgin gül rengi tonları uygundur. Rimelle beraber çekeceğiniz eyeliner gece dışarı çıkıyorsanız harika olur.       

NUDE RUJLA İLGİLİ TÜYOLAR    

Eğer makyaj yapmayı sevmiyorsanız “nude ruj tam bana göre” diyebilirsiniz. Ama baştan söyleyelim, fena halde yanılırsınız. Çünkü renk geçişi olmayan bir teni nude ruj sadece daha renksiz, cansız, sağlıksız gösterir.

 Eğer iddialı bir makyaj istiyorsanız, nude ruj kullanmayın. Dudakların sönük kaldığı bir makyaj asla iddialı olamaz.

 Nude ruj dışında kullanacağınız öteki makyaj malzemeleri çok koyu tonlarda olmamalı. Makyajda tezatlıklar hoşluk yaratır ama aşırı tezat renkler sadece rahatsız edici görünür.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal