Mükemmel At Kuyruğu Nasıl Yapılır?

Şık bir davette ya da arkadaşlarınızla buluşmaya gittiğinizde hem hızlıca yapabileceğiniz hem de mükemmel görüneceğiniz at kuyruklarını yapmak artık çok kolay.

16.07.2019-12:58 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-12:55) Mükemmel At Kuyruğu Nasıl Yapılır?

Ünlülerin kırmızı halıda sıklıkla kullandığı ve sofistike bir hava veren at kuyruklarını kullanmak istiyor ve bunu bir profesyonelin elinden çıkmış gibi göstermek istiyorsanız yazının devamını okumalısınız.

AT KUYRUĞU NASIL YAPILIR?

Saçınıza düz fön çekin ama uç kısımlarına fırçayı içe ya da dışa doğru çevirerek kıvrımlar atın. Saçınızın ön tarafından bir tutam alın ve topladığınızda içe gelecek bölümüne ince uçlu tarakla ters yöne tarayın. Bu işlemi kendi göz kararınıza göre belirleyin, dolaşmış gibi görünen bu bölümü geriye attıktan sonra fırça desteğiyle, yavaşça düzeltin. Eğer saçınızda kakül mevcutsa onları ön tarafta ayırın ve en son seviyede fırçayla düzeltin.

Altta kalan saçlarınızı kabarttığınız bölümü yukarıda toplanacak şekilde ilave edin. Yapmış olduğunuz at kuyruğunu lastik toka ile topladıktan sonra üst kısmının dağılmaması için taraklı bir toka ile tutturunuz. Bu işlemi yaparken taraklı tokanın ve lastiğin gözükmemesine dikkat gösterin ve en alttan az miktarda bir tutam saç ayırın.
Altta ayırdığınız saçı at kuyruğunuzu topladığınız yerdeki lastik tokayı hemen hemen kapatacak biçimde dolayın ve çok küçük bir toka desteğiyle sabitleyin. Son aşamda saç spreyi yardımıyla saçınızın sertleşmesi ve bozulmamasını sağlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal