Meghan Markle Makyajında Dikkat Çeken 2 Detay!

Sussex Düşesi Meghan Markle, şu sıralar dünyaya gelecek bebeği ile gündemde olsa da biz onun sadelik ve güzellik sırlarının peşindeyiz. Her zaman bakımlı ve şık gördüğümüz Markle, makyaj tercihini soft renklerden yana kullanıyor. Peki İngiltere düşesinin vazgeçemediği ürünler hangisi, beraber bakalım...

27.04.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:52)

Meghan Markle'ın makyaj stilini beğeniyorsanız size birkaç sırrını veriyoruz. Her zaman bakımlı ve sevecen tavırlarıyla görmekten hoşlandğımız Markle, makyaj tercihlerini de sadelikten yana kullanıyor. Peki düşesin vazgeçemediği ve kullanmadan dışarı çıkmadığı makyaj malzemesi hangisi? Merak ediyorsanız haberimize göz atın.

MEGHAN MARKLE'IN MAKYAJ SIRRI!

Markle'ın makyajında olmazsa olmaz iki detay dikkatimizi çekiyor: Maskara ve bronzer kullanımı. Kirpiklerini maskarayla belirginleştiren Düşes, elmacık kemiklerinden itibaren yanaklarına da bronzer ile renk veriyor.

Peki Meghan Markle dudak makyajında neyi seviyor?

Pek çoğumuz artık dudak kalemlerinden haberdar. Bilhassa dudak dolgunlaştırma amacıyla kullanılan dudak kalemleri Meghan Markle'ın da favorisi. Ancak Markle bunu dudaklarını büyütmek için değil belirgin bir dudak çizgisi oluşturmak için kullanıyor. Hatta öyle belli belirsiz yapıyor ki doğal bir görünüm yakalamayı başarıyor.

Meghan Markle Kimdir?

Sussex Düşesi Meghan, asıl adıyla Rachel Meghan Markle (d. 4 Ağustos 1981; Los Angeles), Amerikalı oyuncu ve model. TV dizisi Suits'te canlandırdığı Rachel Zane karakteri ile sivrildi. Bilim kurgu dizisi Fringe'de özel ajan Amy Jessup rolüyle yer aldı.

2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak mezun oldu.

Haziran 2016'dan bu yana Prens Harry ile ilişkisi vardır. 2017'nin kasım ayında nişanlandıkları ve 2018'in ilkbaharında evlenecekleri duyuruldu. Nişanlanması üzerine Markle oyunculuk faaliyetlerine son verdiğini ve zamanını insani yardım çalışmalarına ayıracağını açıkladı.19 Mayıs 2018'de büyük bir törenle evlenmişlerdir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal