Manyetik Kirpik Takmanın İncelikleri

Yüzün mücevheri olan kirpikler kadınlar için en özen gösterilen yerlerden biri. Güzellik merkezlerinde zaman harcamadan kirpiklerine dolgunluk ve hacim kazandırmak isteyen kadınlar, manyetik kirpikle güzelliğini tamamlıyor. Peki manyetik kirpik nasıl takılır gelin birlikte bakalım...

01.04.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-14:28) Manyetik Kirpik Takmanın İncelikleri

Kirpiklerinizin daha hacimli ve dolgun olmasını istiyorsanız fakat yapışkanlı takma kirpiklere sıcak bakmıyorsanız son dönemlerde bir hayli popüler olan manyetik takma kirpikler edinebilirsiniz. Peki manyetik takma kirpik nedir manyetik kirpik nasıl takılır? Manyetik kirpiğe rimel uygulanır mı? İşte cevaplar...

MANYETİK KİRPİK İLE YAPIŞKAN KİRPİK NEDEN FARKLI?

Tutkallı kirpiğin kirpiğe takılması zor oluğu gibi çıkarması da zor olabilir. Manyetik kirpik ise yapışkanlı kirpiklere oranla daha doğal duran ve takılması kolay kirpiklerdir. 

MANYETİK KİRPİK NASIL TAKILIR?

Manyetik kirpiği takmak için ekstra bir yapışkana gerek yok. Satın aldığınız kutunun içinde altlı üstlü takılacak şekilde 4 tane kirpik çıkacak, kutudan çıkan 4 kirpik kafanızı karıştırmasın. Bir göze alttan ve üstten olacak şekilde iki kirpiği kirpik dibinize yakın olacak şekilde birbirine yaklaştırmanız yeterli olacaktır. 

MANYETİK KİRPİĞE MASKARA SÜRÜLÜR MÜ?

Manyetik kirpiğe makyaj yapabileceğiniz gibi rimel de uygulayabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta uygulayacağınız ürünün su geçirir olmasıdır. aksi taktirde kirpi temizlemek sizi oldukça zorlayabilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal