Makyaj Yapmadan Nasıl İyi Görünürüz?

Sağlıklı bir cilt makyaj istemez. Eğer makyaj yapmadan güzel görünmek istiyorsanız cildinize ihtiyacı olan nemi ve vitamini vermelisiniz. Peki makyaj yapmadan iyi görünmenin yolları nelerdir? Cevabı içeriğimizde bulabilirsiniz.

01.07.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-14:42)

Sağlıklı bir cilt ve nefes alan bir tene sahip olmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. İşte onlardan bazıları...

Buhar banyosu yapın

Öncelikle cildinizi buhara tutup gözenekleri açmalısınız ya da duş sonrası da cildinizde aynı etki olacaktır. Gözenekleri açılmış bir cildi temizlemeniz daha kolay olacaktır.

Cildinizi düzenli olarak temizleyin

Gece yatmadan evvel mutlaka cildinizi yıkayın. Gece boyu cilt hücreleri yenilenecektir, sabah uyandığınızda yağlı bir ciltle uyanacağınızdan dolayı yeniden derinlemesine temizlik elde edeceğiniz jel ürünler kullanın.

Tonik kullanın

Tonik kullanıldığında daha sıkı gözenekleriniz olur. Dolayısıyla sıkılaşan gözeneklerde akne ve yağ birikmesi nadir olur. Maden suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz.

Nemlendirin

Nemini kaybeden cildiniz sağlıklı görülmeyecektir. Işıltısını kaybeden bir cilde sahip olmamak için muhakkak nemlendirin. Cilt yapınıza uygun olan bir nemlendirici seçin. Böylece sivilce oluşumu meydana gelmeyecektir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal