Koyu Renk Ruj Nasıl Kullanılır? Koyu Renk Ruj Kullanırken Dikkat Edilecekler

Koyu renk makyajlar cesur ve ilgi çekicidir. Üstelik koyu renk makyaj denince akla koyu renk rujlar gelir. Peki, koyu renk ruj sürerken nelere dikkat etmeliyiz? Sorumuzun cevabı yazımızda...

19.07.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-14:23) Koyu Renk Ruj Nasıl Kullanılır? Koyu Renk Ruj Kullanırken Dikkat Edilecekler

Bordo, kahverengi ve hatta siyah. Koyu renk rujlar için zaman fark etmiyor. Ancak bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Yoksa kötü bir görünüm sergileyebilirsiniz. Biz de sizin için koyu renk ruj tüyolarını bu yüzden derledik.

KOYU RENK RUJDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Ten makyajınızın harika olması gerekiyor. Lekeli, eşit tonu olmayan bir ciltte bordo ruj suratınızda bir leke gibi duracaktır. En az ten makyajı bir CC krem ve mat bitiş mümkün kılan bir pudra ile teni pürüzsüzleştirin.

Dudaklar kadife tonu olunca bütün dikkat rujda olacak gözlere koyu ve hatları keskin makyaj yapmamak ve allığı hiç abartmamak gerekiyor. Kirpikleri ön plana çıkarabilirsiniz. Ama biliniz ki bordo ruj sürdüğünüzde suratınızda ne kadar renk karıştırırsanız o kadar boyanmış görüneceksiniz. Gözlerde bordo, füme, kırık bej; yanaklarda gölge tonları ve epey hafif pembelik olabilir.

Dudaklarınızın pürüzsüz gözükmesine dikkat edin. Kurumuş deri parçaları, çatlaklar mevcutsa bir dudak peeling'i yapıp, akşam iyileştirici bir yağla tedavi edip, öteki bir gün bordo ruj sürmeyi tercih edin. Çatlak ve kuru dudaklarda koyu ruj hastalıklı izlenim kazanır.

Rujunuzu arada bir kontrol edin. Rujunun yarısı çıkmış bir kadın, hiç ruj sürmemiş bir kadından daha kötü görünür.

Dişleriniz bembeyaz değilse lütfen bordo rujları hatırlamayın. Sarılığını veya çarpık diş mevcutsa iki defadan daha fazla dikkati çekecektir. Fazla ısrarla, sarı dişlere karşın şarap rengi bir ruj sürmek isterseniz mavi alt tonluları seçin.

Dudak çevresinin pudralanmış olması gerek. Koyu renk rujlar hızlıca etrafa bulaşır ve çok çirkin görüntü oluşur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal