Koç Burcu Erkeğiyle Birlikte Olan Kadınların Bilmesi Gerekenler

Koç erkeği ile sevgili olan bir kadının bilmesi gereken ilk şey sabırlı olması gerektiği. Nereye kadar, ne zamana kadar sabır? Haberimizi okuyup kendiniz karar verin.

05.04.2019-18:29 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-18:22) Koç Burcu Erkeğiyle Birlikte Olan Kadınların Bilmesi Gerekenler

İddianın diğer adı Koç burcu erkeğidir. Birlikte olduğu kadınla, yaptığı işle, elde ettiği pozisyonla, giydiği giysiyle, yemek yediği restoranla, gittiği tatille vs. hep öne çıkmak ister..

 

DÜELLOYA HEP HAZIRDIR

-Kendinden motivasyonludur. Başkaları onu fark etmese, sıradan olduğunu düşünse bile o başkalarıyla aynı fikirde değildir! Misal, patronunun önemsiz bir lafını kendisini takdir ettiğine yormaya her zaman hazırdır.

 -Ortalık sütlimanken bile Koç erkeği sataşacak birileri, bir şeyler bulur, her zaman düelloya hazırdır. Bir sürünün yanından geçerken dikkat edin. Arkadaşlarıyla oynamak, otlamak yerine ağaca toslayan bir eleman varsa kesin koçtur!  

-Koç erkeği hep haklıdır. Haksızsa bile haklıdır. Konuyu saptırma, zeytinyağı gibi üste çıkma konusunda doğal bir yeteneği vardır. Bütün enerjinizi emer. Onunla tartışırken tükendiğinizi, saçlarınızın dökülüp ağardığını, yüzünüzdeki çizgilerin derinleştiğini hissedersiniz.

 HUZURSUZLUK ÇIKARMAYA BAYILIR

-Kıskançlığı çekilmez seviyelere yükselebilir. Koç erkeği herkesi ve her şeyi kontrol etmek ister. O nerede, kiminle ne yapıyor söylemez, ama sevgilisinin her an ne yaptığını bilmek ister.

-Bencildir. Başkalarının ve tabii ki sevgilisinin de istekleri, onunkilerden sonra gelir. İstekleri gerçekleşmediğinde huzursuzluk çıkarır. Mesela siz hoş bir restoranda yer ayırtırsınız, onun hoşuna giden cam kenarında başkaları oturuyor diye burnunuzdan getirir. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal