Kışın Tarzınızdan Ödün Vermemeniz İçin 4 Altın Kural!

Kış aylarının gelmesiyle beraber, yağmurlar ve soğuk havalar kadınları baştan aşağı etkilemektedir. Peki kış aylarında nasıl giyinmeli?

04.12.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-15:15)

Kış aylarında nasıl giyinmeli? Kış aylarının gelmesiyle beraber, yağmurlar ve soğuk havalar kadınları baştan aşağı etkilemektedir. Kadınlar kış giyiminde nelere dikkat etmeli?

KIŞIN GİYİM DE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kış geldi nasıl giyinmeliyim? Kışı zamanı da şıklılktan ödün vermek istemeyenler için hazırladığımız haberimizde kalın kazaklar, şık botlar, trend yağmurluklarla da stil sahibi gözükebileceğinizi anlatacağız.

Şemsiye seçimi önemli; şemsiye seçimi tahmininizden daha önemli. Şık görünmek istiyorsanız birden fazla tarzda şemsiyeniz olsun.

Şık ayakkabılar tercih edin; başarılı ayakkabı seçimi tüm stilinize yansır. Çok yüksek olmayan topuklu bot ve çizmeler günlük stilinize feminen bir hava katmanıza yardımcı olabilir.

Maksi paçalar kurtarıcınız olsun; bu yıl maksi parçaları beraber kombinlemek çok moda. Siz de maksi etek ve kazağınızı beraber giyebilir, soğuk havadan korunurken bir yandan da şık görünebilirsiniz. 

Uzun paltolar stilinizi yansıtacak; bileklere kadar uzanan boy paltoları bir hayli popüler. Bu paltolar ile maskülen bir şıklık yaratabilirsiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal