Kavgalar İlişkiye Nasıl Yansır?

Yapılan araştırmalara göre evli çiftlerin yüzde 44'ü haftada birkaç kez kavga ediyor. Ancak sık sık ama hep barışçıl bir şekilde kavga eden çiftlerin bir arada olma olasılıkları yüksek oluyor. Peki kavgalar ilişkiye nasıl yansır?

17.01.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-17:12) Kavgalar İlişkiye Nasıl Yansır?

Yapılan araştırmalara göre evli çiftlerin yüzde 44'ü haftada birkaç kez kavga ediyor. Ancak sık sık ama hep barışçıl bir şekilde kavga eden çiftlerin bir arada olma olasılıkları yüksek oluyor. Peki kavgalar ilişkiye nasıl yansır? İşte detaylar...

Kavga olgun bir ilişkinin işaretidir

Tartışırken aklınızdakileri açıkça söyleyebiliyorsanız, bu sevginizi başka bir seviyeye taşımaya hazır olduğunuzu gösterir.

Kavga umursadığının göstergesidir

Tartışmak, daha kararlı olduğunuz anlamına gelir.

Kavga etmek iletişiminizi kolaylaştırır

İlişkinize güven vermek için sessiz kalmamalısınız. Aksine, eşinize açık bir zihinle yaklaşmanız, eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz ve birbirinizi dikkatle dinlemeniz gerekir.

Kavga bağlarınızı güçlendirir

Eşinizle tartıştığınızda, kazanmanız veya kaybetmeniz önemli değil. En değerli şey, kendiniz hakkında birbiriniz hakkında bir şeyler öğreniyor olmanızdır.

Kavgalar tutkunuzu ortaya çıkarır

Bazı çiftler büyük tartışmalar yaşadığında hormon seviyeleri yükselir. Fakat bilinçaltında bu insanlar kavga ederken tutkularının derecesini bilirler.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal