Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Kaşlarda Yeni Moda Mikputasyon

Kaşlarda artık kıl tekniğinin modasının geçtiğini ve yeni modanın kalıcı Mikputasyon uygulaması olduğunu dile getirdi. Mikputasyon Nedir? İşte detaylar haberimizde...

04.07.2018-18:27 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-18:07) Kaşlarda Yeni Moda Mikputasyon

Kaşlarda artık kıl tekniğinin modasının geçtiğini ve yeni modanın kalıcı Mikputasyon uygulaması olduğunu dile getirdi. Mikputasyon Nedir? İşte detaylar haberimizde...

Kaşlarda Kıl tekniği kalıcı bir çözüm değildir ve cilt tipine göre kullanım süresi değişir fakat yeni trend  Mikputasyon yöntemi  ise oldukça kalıcı ve kesin çözümdür.

MİKPUTASYON NEDİR?

Mikputasyon vücudun iskelet ve bağ doku sistemleri ile ortak çalışan bir teknik. Vücudun iskelet sisteminde kaşın var olduğu yerin belirlenmesi ile işe başlanıyor. Ardından, deri dokusunun incelik ve kalınlık gösterdiği yerler belirleniyor. Kaşın kavis çizgileri, kalınlığı ve inceliği deri dokusuyla uyumlu bir şekilde çiziliyor. Kullanılan teknik ise, iğneleme tekniği. Derinin kalınlık ve incelik durumuna göre en az üç farklı iğneleme tekniği uygulanıyor. Kılların beslemesini sağlayan esas element ise, içeriğinde bulunan vitaminler. Böylelikle kaş çıkması mümkün gibi görünmeyen bölgelerde bile kaş çıkım durumu gözlemlenebiliyor.

MİKPUTASYON YÖNTEMİ

Kaşı iskeletine ayırarak, derinin kalınlık ve incelik gösterdiği alanlara farklı uygulamalar yapılmasıyla oluşuyor. Bu yöntemde, kıl tekniği, pudralama ve dolgu tekniği gibi dönüşü olmayan sabit teknikler yerine kaş bölgesi iskeletinin yapısına uygun işlem uygulanıyor. En az 3 farklı iğneleme ve bileyt kullanılıyor. Rütuş gerektirmiyor. İşlem esnasında uygulanan boyalarda yer alan özel vitamin kompleksi ile, kaş çıkmayan bölgelerde kıl kökünü tetikleyerek kaş çıkmasını sağlıyor.

Mikputasyon yöntemi mutlaka uzman ellerde gerçekleştirilmesi gereken bir uygulamadır. Sonuçta, yüz bölgesi vücudumuzun en hassas bölgelerinden birisidir. Göz bölgesi ise, ayrıca hassasiyetle üzerinde durulması gereken bir bölgedir. Estetik kaygılar, elbette ki anlamlı kaygılardır. Yalnız, vücut bütünlüğünün korunması adına, uzman bir estetik müdahale daha doğru olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;