Kaşarlı Popover Nasıl Yapılır? Kahvaltının Yeni Yıldızı Olmaya Aday

Oldukça kısa bir zamanda hazırlayabileceğiniz bu tarifle kahvaltılarınızı şenlendirmeye ne dersiniz? Kahvaltı sofralarında farklılık arayanlar için müthiş bir öneri olacak bu şahane lezzete siz ve sevdikleriniz bayılacaksınız.

23.07.2019-09:14 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-09:04) Kaşarlı Popover Nasıl Yapılır? Kahvaltının Yeni Yıldızı Olmaya Aday

Kaşarlı popover nedir nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? İşte tüm malzeme listesi ve hazırlanışı ile karşınızda kaşarlı popover tarifi. 

KAŞARLI POPOVER TARİFİ  

MALZEMELER: 

4 adet yumurta,1,5 su bardağı süt,1,5 su bardağı un,3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı,75 gram kaşar peyniri

Yağlamak için:

2 yemek kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI: 

Fırınınızı 200 derecede ısıtın. Bu şekilde en az 10 dakika kadar beklesin.
Bir kabın içerisine yumurtaları kırın. Üzerine süt ve eritilmiş tereyağını ekleyerek iyice çırpın. Ardından unu katarak akışkan bir hamur elde edin.Muffin kabınızı fırına verin ve 10 dakika süre ile ısıtın. Eldiven yardımıyla muffin kaplarınızı fırından çıkarın. Kaplarınız sıcakken içlerine tereyağı bırakın ve fırça yardımı ile içlerini iyice yağlayın. Ardından hazırladığınız hamuru kapların içerisine paylaştırmaya başlayın. Kapların içerisinde birer parmak boşluk bırakmaya özen gösterin. Hamurun ortasına küp küp kesilmiş kaşar peynirlerinden ekleyin. Fırına verin. 200 derecede 10 dakika pişirdikten sonra 180 dereceye alıp 15-20 dakika süreyle pişirin. Üzeri güzelce kızarınca fırından çıkarın ve muffin kaplarından dikkatli bir şekilde çıkararak sevdiklerinize ikram edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal