Kaş Kepeği Nasıl Giderilir?

Saçlarda olduğu gibi kaşlarda da kepek meydana gelebilir. Bu durum özellikle estetik açıdan kötü bir görünüm oluşturur. Peki, nasıl geçer?

24.10.2019-16:27 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-16:24)

Saçlardaki kepek hepimizin sorunudur. Ancak bir de üstüne kaştaki kepek sorunu eklenince durum daha çıkılmaz bir hal alır?

KAŞ KEPEĞİ NASIL GİDERİLİR?

Kaş kepeğinin tedavisi sebebine bağlı olarak farklılaşabilir. Bazen bir insan için işe yarayan şey farklı bir insan için işe yaramayabilir, bu sebeple bir tedavi sizde iyi netice vermiyorsa umutsuzluğa düşmeyin, başka seçenekler de var. Seboreik dermatit, bazen soğuk ve kuru hava şartları veya stres ile daha da kötü hale gelir. Topikal bir antifungal krem, ilaçlı kepek şampuanı destek olabilir. Kepek şampuanları kaş kepeklerinizi tedavi etmenize destek olabilir. Saçınızı yıkarken kaşlarınızı da bu şampuanla temizleyebilirsiniz. Yıkarken birkaç dakika kaşlarınızın üstünde bekletin. Kepek şampuanları işe yaramazsa ketokonazol barındıran şampuanlar da tercih edilebilir. Kaşlarınızın aşırı kurumadığından dikkat edin; kaşlarınızın çevresindeki cildi kurutursanız pu pul olmasına sebep olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal