Kalıcı Oje Çıkarma Yöntemleri

Son yıllarda oldukça popüler olan ve uzun süre kullanılan kalıcı ojeler, yoğun iş temposunda olan kadınlar için çok kullanışlı bir yöntem. Peki kalıcı ojeler nasıl çıkar?

24.01.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-13:30) Kalıcı Oje Çıkarma Yöntemleri

Son yıllarda oldukça popüler olan ve uzun süre kullanılan kalıcı ojeler, yoğun iş temposunda olan kadınlar için çok kullanışlı bir yöntem. Peki kalıcı ojeler nasıl çıkar? İşte detaylar...

Kalıcı oje yaptırdınız ancak belli bir süre sonra renginden sıkıldınız ancak nasıl çıkaracağınızı bilmiyorsanız, size birkaç önerimiz var.

Kalıcı oje çıkarma yöntemleri:

-İlk olarak yapmanız gereken tırnaklarınızın üstünü törpülemek olacaktır. Daha sonra birkaç parçaya ayırdığınız pamukların üzerine aseton dökün ve her bir tırnağınızın üzerine bu asetonlu pamukları dikkatlice yerleştirin.

-Bu işlemden sonra alüminyum folyoyu eşit parçalarda keserek, asetonlu pamuk bulunan tırnaklarınıza yerleştirin ve sarın.

-İşlemi yaparken folyoların açılmamasına dikkat edin. 5 dakika bekleyin ve 5 dakika sonra ojeyi tırnaklarınızın üzerinden yavaşça ovalayarak çıkarın.

-Tırnaklarınızın üzerinde kalan küçük parçaları sivri bir alet yardımıyla tırnaklarınızın kenarlarından kazıyabilirsiniz. Son olarak tırnaklarınızın üzerine bakım yağı sürmeyi unutmayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal