Kahvaltının Yeni Gözdesi Nergizleme Nasıl Yapılır? Kolay Nergizleme Tarifi

Günün en keyifli ve besleyici öğünü kahvaltının yeni gözdelerinden nergizleme nasıl yapılır? Nergizleme yapmak için malzemeler nelerdir? İşte besleyici ve bir o kadar da lezzetli nergizleme tarifi.

24.06.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-10:34)

Bir yiyenin bir daha yemek isteyeceği bu tarif kısa zamanda vazgeçilmezleriniz arasına girecek. Yapılışı açısından oldukça basit olan bu tarifin nasıl hazırlandığını merak ediyorsanız tarifimize göz atın.

NERGİZLEME TARİFİ  

MALZEMELER 

2 adet yumurta,1/2 demet maydanoz,4 dal taze soğan,1 adet kuru soğan,2 dal taze nane,1 çay kaşığı (silme)tuz,1 çay kaşığı (silme) pul biber,1/2 çay kaşığı (silme)  karabiber.

HAZIRLANIŞI 

Yumurtaları bir kaba aldıktan sonra üzerlerini geçecek kadar su koyun. Ocağın altını açın ve tamamen katı olmaları için yaklaşık 7 dakika pişmesi için bırakın. Yumurtalar haşlandıktan sonra soğumaları için bekleyin. Kabuklarını soyun ve küp küp doğrayıp bir kenara alın. Derin bir kabın içerisine yeşil soğanı, kuru soğanı, maydanozu ve naneyi çok ince ince olacak biçimde doğrayarak alın. Baharatlarını da ekleyip iyice harmanlayın. Doğradığınız yumurtaları da ekleyip, yumurtaları dağıtmamaya önem vererek karıştırın ve bir servis tabağına alıp servis edin.

 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal