Kadınların En Çok Zevk Aldığı Yerler?

Vücudunuzdaki haz noktalarını ne kadar iyi bilirseniz eşinize de o notaları keşfetmesi için yol göstermeniz o kadar kolaylaşır! İşte kadınların en çok zevk aldığı noktaları sizler için araştırdık....

14.07.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-12:51) Kadınların En Çok Zevk Aldığı Yerler?

Vücudunuzdaki haz noktalarını ne kadar iyi bilirseniz eşinize de o notaları keşfetmesi için yol göstermeniz  o kadar kolaylaşır! İşte kadınların en çok zevk aldığı noktaları sizler için araştırdık....

SAÇLARININ OKŞANMASI

Bir kadının saçlarının okşanması onu mutlu eder. İlgiyi, sevgiyi, romantizmi hissettiği anda ise zevk almaya başlar. Kadınlar her yaşta bu ilgiden hoşlanır. Saçlarının okşanması ve koklanması onu cezbedecektir.

BOYUN OKŞANMASI VE ÖPÜLMESİ

Saçların okşanması ve sonrasında boynunun öpülerek nefesinizi ona hissettirmeniz onu daha da istekli bir hale sokacaktır. Tabii bu durumu çok fazla uzatmadan daha sonraki aşamaya geçmekte fayda vardır. Partnerinizin sıkılmasını istemezsiniz dimi?

OMUZ VE SIRTTAKİ HASSASİYET

Genelde göğüsler, cinsel organ ve göğüslere öncelik veren erkekler, kadınların omuz ve sırt kısmından ne kadar zevk aldıklarını ve hoşlarına gittiğini pek umursamazlar. Boyun, sırt, bacaklar, ayaklar, omuz başları kadının hassas yerleridir. Sırt bölgesi kadınlarda daha çok tahrik oldukları bölgelerin arasında ön sıralarda yer alır.

DUDAKLARI ÖPMEK VE DOKUNMAK

Kadınlar dudaklarını sadece öpüşmek için değil, partnerine zevk vermek için de kullanırlar. Ön sevişmede öpüşmek önemlidir ayrıca dudaklara nazik ve ince dokunuşlar kadının daha çok haz duymasını sağlayacaktır. Şehvetli öpüşler ve nefes alış verişinin hissedilmesi cinselliğin başlangıcı olan ön sevişmeyi daha da cazip kılacaktır.

GÖGÜS UÇLARI VE HAZ

Bir kadına zevk verebilmenin ve hazzı tattırmanın bir kolay yolu da göğüslerdir. Okşanması, öpülmesi, tatlı ufak ısırıkların atılması kadını zevkten zevke salar. Şunu asla unutmamak gerekir ki kadın zevk alıyorsa erkeğine daha çok zevk vermek için elinde geleni yapar.

KLİTORİS VE VAJİNA DUDAKLARI

Özel bölgesinin yalanması, okşanması kadına büyük zevk verir. Belki cinsel ilişki sırasında bile o kadar çok zevk almazlar. Dil ile uyarılan klitoral bölge kadının zevkinin doruk noktasıdır.

G NOKTASI 

Genelde her cinsel sohbette kadınların zevk noktası olarak adlandırılan G noktasının yerini bir çok kişi bilmez. Vajinanın üst duvarına girişten 4 cm içeride bulunan bir yerdedir. Kadının prostat bölgesine yakın olduğundan okşanması uyarılması kadına büyük zevkler yaşatır.

İyi bir cinsel hayatın sırlarını aralıyoruz burada; birbirini bilmeli, tanımalı, zevk aldığı şeyleri onun söylemesine gerek duymadan uygulamalıyız. Aynı şekilde kadın da erkeğini tanımalıdır. Bir kadın sevgiyi, ilgiyi ve arzuyu yaşıyorsa o erkeği dünyanın en mutlu erkeği yapar unutmayın...


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal