Kabak Yiyerek 3 Günde 3 Kilo Verin

Yaz sebzesi olarak bilinen kabağın kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? Yaz kış fark etmeksizin marketlerde bulabileceğiniz kabak ile 3 günde 3 kilo vermek mümkün.

28.12.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-11:51) Kabak Yiyerek 3 Günde 3 Kilo Verin

Yaz sebzesi olarak bilinen kabağın kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? Yaz kış fark etmeksizin marketlerde bulabileceğiniz kabak ile 3 günde 3 kilo vermek mümkün. Düşük kalorili olan kabak vitamin açısından oldukça zengindir. Kilo vermek için fazla zamanı olmayan kişilerin tercih edebileceği kabak detoksu ile fazla kilolarınızdan kurtulun. Bunun için yapmanız gereken çok basit evde hazırlayacağınız bu tarifi 3 gün boyunca yemeniz gerekiyor. İşte kabakseverlerin bayılacağı tarifimiz;

Malzemeler;

- 2 adet kabak

- 1 su bardağı yağsız yoğurt

- 2 adet ceviz içi

- Dereotu, kekik, pul biber

Hazırlanışı;

Kabakların ince olacak şekilde kesin ya da rendeleyin. Ardından teflon tavada yağsız bir şekilde kısık ateşte kabak şeritlerini pişirmeye başlayın. Yaklaşık 15 dakika kısık ateşte kavurduktan sonra ateşten alın ve soğumaya bırakın. Kabaklar soğurken bir yandan ince ince doğradığınız dereotunu, yoğurt ve cevizle karıştırın. Soğumuş kabağın üstüne yoğurtlu karışımı dökün. Son olarak baharatları üzerine serpin.

Kabak detoksu beslenme planı;

Kahvaltı:

2 adet haşlanmış yumurta

Bir dilim yarım yağlı peynir

Öğle:

Kabak detoksu yemeği

Ara öğün:

2 adet mandalina

Akşam:

Kabak detoksu yemeği

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Eğer bir sağlık probleminiz varsa bu diyeti uygulamadan önce doktorunuza bir danışın. Bu diyeti uygulayanlar 3 kilo verdiklerini söylüyorlar ancak her bünyede aynı etkiyi bırakmayabilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal