İp Atlamak Zayıflatır Mı?

Spor salonuna gitmek için zamanı ve parası olmayanlara bir önerimiz var. İp atlayarak da kaslarınızı çalıştırıp, karın bölgenizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz.

07.01.2019-16:08 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-16:02) İp Atlamak Zayıflatır Mı?

Spor salonuna gitmek için zamanı ve parası olmayanlara bir önerimiz var. İp atlayarak da kaslarınızı çalıştırıp, karın bölgenizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz. İşte detaylar...

İp atlamak kaç kalori yaktırır?

Kalori harcamak için en etkili yöntemlerden biri de ip atlamaktır. Kilonuza ve yaşınıza göre değişiklik gösterecektir ama ortalama dakikada 10-20 kalori harcayabilirsiniz. Bu da 15 dakika ip atladığınızda ortalama 150-300 kalori harcayacağınız anlamına gelir.

İp atlamak kilo verdirir mi?

Eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve dengeli besleniyorsanız ip atlayarak kilo verebilirsiniz. İp atlarken kaslarınız çalışacağı için protein alımına dikkat etmelisiniz. Yağ alımınızı azaltırsanız karın kaslarınız çalışacağı için ip atlamak bel bölgenizin incelmesine yardımcı olacaktır.

İp atlarken hangi kaslar çalışır?

İp atlarken bütün bacak ve karın kasları, omuz, sırt ve kol kasları çalışır.

İp atlamanın faydaları nelerdir?

İp atlamak kalp ritmini dengeler, kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. Kaslarınız çalışacağı için daha zinde hissedersiniz ve metabolizmanız hızlanır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal