İlişkiniz Uzun Sürecek Mi? Bunu Anlamanın Yolları

Hepimiz yaşadığımız ilişkilerin mutlu ve uzun ömürlü olmasını isteriz. Bazen bu sadece bir hayal olarak kalır. Ancak bunu başarmanın birkaç yolu vardır.

02.01.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-13:27) İlişkiniz Uzun Sürecek Mi? Bunu Anlamanın Yolları

Hepimiz yaşadığımız ilişkilerin mutlu ve uzun ömürlü olmasını isteriz. Bazen bu sadece bir hayal olarak kalır.  Ancak bunu başarmanın birkaç yolu vardır. İşte detaylar..

İÇGÜDÜLERİNİZE GÜVENİN

Bir insanla birlikte olmaya başladıktan sonra iç güdülerinize güvenerek hareket edin. Bazen ilişki sırasında ortadaki tüm yanlışları ve doğruları görmeyi başarsak da çeşitli sebeplerden dolayı ilişkiyi sürdürürüz. Bu hatayı yapmak yerine, gerçekten olumlu hisler besliyorsanız devam etmelisiniz.

BİRLİKTEYKEN DAHA İYİ BİRİSİNİZ

Bazen hayatınıza giren insanlar sizin daha iyi hissetmenize yardımcı olurlar. Yaptığınız yanlışları düzeltmenizi sağlarlar ve bu sizi daha huzurlu ve dengeli yapar. Bu tarz ilişkiler her zaman daha uzun sürer.

BAĞIMLI OLMAYIN

İlişkilerde öne çıkan bağımlılık duygusu sağlıksızdır. Bağımlı değil bağlı olmak gerekir. Siz bir birey olarak çok değerli ve önemlisiniz bunu unutmayın.

RUH EŞİ YOKTUR

Ruh eşi diye bir şey yoktur, seçimler vardır. İlişkilerde seçimler bilinçli yapılırsa doğru insanı bulmak ve mutlu olmak mümkündür.

GERÇEKÇİ OLUN

Gerçekçi olmak sizi hayata karşı daha güçlü yapar. Eğer gereksiz beklentilere girmezseniz daha az üzülür ve daha sağlıklı bir ilişki yaşarsınız.

ORTAK BİR GELECEK HAYAL ETMEK

Birlikte olduğunuz kişi sizinle ilgili gelecek planları yapıyorsa ve siz de öyle hissediyorsanız ilişkiniz uzun süreceğe benziyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal