Hyalüronik Asit Nedir? Hyalüronik Asit Cilde Ne Gibi Etkiler Sağlar?

Cilt bakımı ve güzellik trendlerinde adını sıkça duyduğumuz Hyalüronik asit nedir? Son günlerde gündemden düşmeyen bu bileşen kadınların vazgeçilmez güzellik ürünü arayışlarında oldukça yüksek etkiye sahip. Gelin şimdi yakından bakalım.

18.07.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-15:03) Hyalüronik Asit Nedir? Hyalüronik Asit Cilde Ne Gibi Etkiler Sağlar?

Yaşlanma etkilerinin geciktirilmesi, kırışıklık görünümünün azaltılması, ciltteki sarkmaların önlenmesi, güneş ve diğer çevresel olumsuzluklara karşı cildin korunması gibi önemli konularda büyük rol oynayan Hyalüronik asit, birkaç farklı form ile karşımıza çıkıyor. 

CİLDE FAYDALARI NELER? 

- Hyalüronik asit serumları cilde uygulandığında, yüksek oranda su tutma yeteneğiyle cildin pürüzsüz, parlak, canlı ve doğal görünmesini sağlar.

- Sivilce izlerini yok eder ve sivilce oluşumunu engeller.

- Cildin uzun seneler canlılığını, tazeliğini ve doğallığını korumasına yardımcı olur.

- Düzenli kullanıldığında kırışıkların azalmasını sağlar.

EVDE NASIL UYGULANIR?

Hyalüronik asit, mevsim geçişlerinde özellikle bahar aylarında, yılda 2 defa kür şeklinde uygulanır. Uzmanlar, genellikle 25 yaş üstü kişilerin bu serumu uygulamasının daha sağlıklı olacağını vurguluyor. Peki, Hyalüronik asit serumları nasıl uygulanır?

Sabah veya akşam pamuk ile beraber tüm yüzünüze ve boyun bölgenize masaj şeklinde uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal