Havuçlu Kereviz Tarifi

Havucun ve kerevizin vitaminlerini saymakla bitiremeyiz. Hele bir de ikisi bir araya gelirse harika bir tarif çıkar ortaya. İşte yemeklerin başlangıcı sayılan, sağlıklı ve vitaminli bir çorba tarifi ile sizlerleyiz.

Havuçlu Kereviz Tarifi

Öğünlerin yanında size enfes şekilde eşlik edecek havuçlu kereviz tarifini siz de evde deneyerek lezzetine doyum olmayan bu tarifi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz! İşte havuçlu kerevizin püf noktaları ve ihtiyacınız olan malzemeler...

HAVUÇLU KEREVİZ TARİFİ  

Malzemeler; 1 adet küçük boy kereviz, 1 adet havuç, 2 diş sarımsak, 7 yemek kaşığı yoğurt, 1 tutamdere otu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tutam tuz, 1 yemek kaşığı ceviz içi.

Yapılış aşaması; Havucu ve kerevizi yıkayıp, dış kabuklarını soyun ve derin bir kaseye rendenin iri tarafı ile iyice rendeleyin. Üstüne sarımsakları da rendeledikten sonra yoğurdu ve ince doğranmış dereotunu da ilave edip, güzelce karıştırın ve bir servis tabağına koyun. Ceviz içi ile süsleyip servis tabaklarına koyduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

Yorum Yaz