Hafif Makyajla Kusursuz Görünmenin Püf Noktaları!

Yüzünüz en doğal haliyle bile çok güzel görünebilir. İşte hafif makyajla muhteşem görünmenin yolları…

17.03.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 17.03.2018-10:21) Hafif Makyajla Kusursuz Görünmenin Püf Noktaları!

Güzel bir görünümün ilk adımı kusursuz bir cilt bakımıdır. Cildinizi her vakit düzenli bir şekilde nemlendirin. Nemli bir cilt daha ışıltılıdır.

Her sabah ve akşam cildinize bakım yaparak temizleyin. Haftada bir gün peeling ile ölü derilerden kurtulun. Cildiniz elastikiyetini sağladığı zaman ve nemli olduğu müddetçe güzel görünecektir. Pul pul duran bir cildiniz yoksa doğal bakımlı görünmek oldukça basit. Bu sebepten dışarı çıkmadan önce renkli bir nemlendirici kullanabilirsiniz.

Cilt tonunuza uygun bir pudrayı cildinize sürün. Kontürleme ile yüzünüze hafif derinlikler yapın fakat bunu çok ince yapmalısınız. Eğer kontürün yüzünüze yeterince renk verdiğini düşünüyorsanız, allık uygulamaya gerek yok. Gözlerini vurgulamak ve ön plana çıkarmak için siyah maskarayı iki kat sürebilirsiniz. Eğer sarışın ve çok açık tene sahipseniz, biraz daha yumuşak bir görünüm için yerine kahverengi rimel sürebilirsiniz.

Son olarak dudaklarınıza nemlendirici özelliği bulunan bir dudak balmı uygulayın. Dudaklarınız parlayacak ve daha naif duracaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal