Güzellik Banyosu İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmak duş alırken dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktayla mümkün. Daha yumuşak ve daha sıkı bir cilde sahip olmak için duşta geçirdiğiniz süreyi en iyi şekilde değerlendirin. Peki, duş alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Detaylar haberimizde…

20.02.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-15:53) Güzellik Banyosu İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Güzelliğine önem veren her kadının duş esnasında dikkat etmesi gereken birkaç husus vardır. Sizin için bu hususları bir araya getirdik. İşte detaylar…

MAKYAJINIZI TEMİZLEYİN

Duşa girmeden önce mutlaka makyajınızı temizleyin. Çünkü duşta makyajınızı temizlemek için uygulayacağınız sert adımlar özellikle göz çevrenizdeki derinizi tahriş edebilir. Aynı zamanda, yüzünüzü yıkamanıza kıyasla; temizleyici ürünler ile makyajınızı çıkarmak daha derin bir temizlik sağlar.

ILIK SU İLE DUŞ ALIN

Özellikle soğuk kış aylarında alınan sıcak bir duş inanılmaz iyi hissetmenizi sağlayacak. Fakat sıcak su cildinizi doğal yağlardan arındırıp genel kuruluğa sebep olabilir. Bu nedenle ılık duş almak hem cildinizin yararlı yağlarını korumaya hem de daha sıkı kalmasına yardımcı olacaktır.

EN SON YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN

Duş sırasında saçınızdaki yağlar ve ürünler yüzünüze kolayca yerleşebilir ve kimse cildinde kalan herhangi bir şampuan veya saç kremi ile duştan çıkmak istemez. Bu nedenle, yüzünüzü saçınızı yıkadıktan sonra yıkamanız çok daha doğru bir cilt temizliği olacak.

SAÇ DERİNİZİ UNUTMAYIN

Haftada bir veya iki kez saç diplerinizi nemlendirecek ön şampuanlardan ya da yağlardan faydalanabilirsiniz.

DUŞTAN SONRA NEMLENDİRİCİ KULLANIN

Duş aldıktan sonra; cildiniz hala nemliyken vücut losyonu ve yüz nemlendiricisi uygulayın. Islak cilde nemlendirici ürünler uyguladığınızda, daha fazla nem tutabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal